Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Любиш поїсти? Гайда до мене..., Мої випробувані рецепти
Коко Шанель
23 січня 2010 20:14
Повідомлення #261


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Чудові троянди, уявляю, як вони виглядатимуть на торті...
Перейти на початок сторінки
Славочка
23 січня 2010 21:05
Повідомлення #262


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Дуже гарно, як каже мій тато: "в будь-якій справі потрібна практика, сноровка і треніровка". Це все вже є присутнє. От і чудовий результат.
Перейти на початок сторінки
Olenka
23 січня 2010 22:58
Повідомлення #263


Файна господиня
  • 51

Репутація: 114
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 339
Реєстрація: 19.08.2009

ICQ:--

Бали: 461
Софія06
але чекаю поки засохнуть

чекають чергового солодкого шедевру.Молодець! laughing
Перейти на початок сторінки
Софія06
27 січня 2010 20:04
Повідомлення #264


Файна господиня
  • 51

Репутація: 315
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 610
Реєстрація: 10.10.2009

ICQ:--

Бали: 570
Торт для мами

На чорний корж (називається "Усмішка" рецепт від чоловікових сестер): 6яєць, 1ст цукру, 1ч.л соди, погашеної оцетом, 1ст яблук(це в оригіналі) у мене був 1ст чорносливу, порізаного кусочками, 1 ст муки, 2 ст л какао.
Збиваємо білки до стійкої піно, додаємо по-ложці цукор, потім по-одному жовтки, соду, муку, перемішану з какао і чорнослив. Випікаємо.
Корж білий: 3 яйця, 3ст л цукру, 1 ч л порошку до печива, 2ст л кокосової стружки, 2 ст л муки.
Збиваємо білки окремо, до стійкої піни, додаємо по-ложці цукор, по-одному жовтки, муку, порошок і кокосову стружку.
Для шоколадного суфле: 0,5л вершків підігріваємо, щоб були гарячі, додаємо 150г гіркого шоколаду, шоколад має розтопитися. Ставимо, щоб остигло.
Варимо вершковий пудинг, по рецепту. Коли все остигне - збиваємо вершки до піни, збиваємо пудинг, додаємо по-ложці пудингу у вершки і збиваємо.
Розчинити 3ст.л. желатину у маленькій кількості води (лишень так, щоб він розчинився). У мене желатин швидкорозчинний. Додаємо желатин у шоколадне суфле, також я додала покришений невеличкими кусочками чорний шоколад та кусочки чорносливу.
Чорний корж розрізаємо на дві половинки. Кладемо одну половинку у тортівницю, заливаємо половиною суфле, кладемо кокосовий корж, друга половина суфле, а зверху друга половинк чорного коржа. Ставимо у холодне місце для застигання.
Тим часом робимо біле суфле(може і назва не правильна): 4 білка змішуємо з 220г пудри, ставимо на водяну баню, до повного розчинення пудри. Забираємо з бані і збиваємо 5-6хв, до стійкої піни і до охолодження білків. Додаємо по маленькому кусочку 330г масла кімнатної температури!!!. Збиваємо до густої маси.(Рецепт з сайту Кукінг).
Прикрашаємо зверху остивший торт.
Смачного!!!!!! no
Перейти на початок сторінки
котяра
27 січня 2010 21:00
Повідомлення #265


Файна господиня
  • 51

Репутація: 38
Група: BANNED
Повідомлень: 348
Реєстрація: 30.09.2009

ICQ:--

Бали: 206
Софія06,Яка красота, такий високий тортик. Так гарно оформлений.Супер.
Перейти на початок сторінки
Irina
27 січня 2010 21:05
Повідомлення #266


Файна господиня
  • 51

Репутація: 98
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 570
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 230
Галинко, цікавий тортик. А саме який? Чи я щось пропустила?
Перейти на початок сторінки
Софія06
27 січня 2010 21:06
Повідомлення #267


Файна господиня
  • 51

Репутація: 315
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 610
Реєстрація: 10.10.2009

ICQ:--

Бали: 570
Irina
Галинко, цікавий тортик. А саме який? Чи я щось пропустила?

Завтра напишу рецепт, бо тут багато рецептів зібрані в один тортик
Перейти на початок сторінки
Славочка
27 січня 2010 22:41
Повідомлення #268


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Софія 06, гарно поєднано різні речі. А вийшло красиво. Мені цікаво приготування білого суфле. Воно стійке? Треба спробувати.
Перейти на початок сторінки
marinka
27 січня 2010 23:53
Повідомлення #269


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Галинко торт пречудесний і рецепт супер я уже положила глаз lol





Повідомлення відредагував marinka - 28 січня 2010 00:54
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
28 січня 2010 00:05
Повідомлення #270


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Софія 06!
Який шикарний торт-оформлення бездоганне,справжній витвір кулінарного мистецтва!
Просто супер! laughing
Приготовлено з любов"ю і душею!
Бажаю і надалі натхнення і нових цікавих ідей смачної випічки!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 10:47

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 22
Гостей: 19
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100