Торт для мами На чорний корж (називається "Усмішка" рецепт від чоловікових сестер): 6яєць, 1ст цукру, 1ч.л соди, погашеної оцетом, 1ст яблук(це в оригіналі) у мене був 1ст чорносливу, порізаного кусочками, 1 ст муки, 2 ст л какао. Збиваємо білки до стійкої піно, додаємо по-ложці цукор, потім по-одному жовтки, соду, муку, перемішану з какао і чорнослив. Випікаємо. Корж білий: 3 яйця, 3ст л цукру, 1 ч л порошку до печива, 2ст л кокосової стружки, 2 ст л муки. Збиваємо білки окремо, до стійкої піни, додаємо по-ложці цукор, по-одному жовтки, муку, порошок і кокосову стружку. Для шоколадного суфле: 0,5л вершків підігріваємо, щоб були гарячі, додаємо 150г гіркого шоколаду, шоколад має розтопитися. Ставимо, щоб остигло. Варимо вершковий пудинг, по рецепту. Коли все остигне - збиваємо вершки до піни, збиваємо пудинг, додаємо по-ложці пудингу у вершки і збиваємо. Розчинити 3ст.л. желатину у маленькій кількості води (лишень так, щоб він розчинився). У мене желатин швидкорозчинний. Додаємо желатин у шоколадне суфле, також я додала покришений невеличкими кусочками чорний шоколад та кусочки чорносливу. Чорний корж розрізаємо на дві половинки. Кладемо одну половинку у тортівницю, заливаємо половиною суфле, кладемо кокосовий корж, друга половина суфле, а зверху друга половинк чорного коржа. Ставимо у холодне місце для застигання. Тим часом робимо біле суфле(може і назва не правильна): 4 білка змішуємо з 220г пудри, ставимо на водяну баню, до повного розчинення пудри. Забираємо з бані і збиваємо 5-6хв, до стійкої піни і до охолодження білків. Додаємо по маленькому кусочку 330г масла кімнатної температури!!!. Збиваємо до густої маси.(Рецепт з сайту Кукінг). Прикрашаємо зверху остивший торт. Смачного!!!!!!
Софія 06! Який шикарний торт-оформлення бездоганне,справжній витвір кулінарного мистецтва! Просто супер! Приготовлено з любов"ю і душею! Бажаю і надалі натхнення і нових цікавих ідей смачної випічки!