Моя меншенька питає, а де її сестричка?))) Я так тоже брала двох різних, щоб потім їх розрізнити. Ти прикинь, вони їдять кріп, петрушку, овес. Головне шоколаду не давай ніколи в житті, і шпитату і щавлю. Кефірчика дай чуточку Від молока пишуть шо їх животи будуть боліти...
Ви знаєте шо? Я взагалі-то не любила звірів ніяких... зовсім... Знаю, то не дуже нормально... А тепер як купила собі маленьких, то в мене таке якби очі відкрились... Я тепер стала замічати на дворі котиків, песиків і мені так їх шкода всіх Вчора ходили в кіно, то до хати прибігли і зразу до своїх діток))) Кажу чоловіку, шо в нас тепер їх четверо, ми багатодітна сім'я Передивилась оцю тему всю від початку тепер новим поглядом... І думаю, які ж усі в вас красивенькі тваринки!
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
- трьохколірні коти лікують! де у вас болить - там і вкладаються на пару хвилин. Хочеться і собі розповісти. Досі я любила собак і то в когось на подвір"ю у вольєрі. тварин ми не дозволяли додому приносити, але мої доньки змовились і замість внуків притаранили до хати маненьку рукавичку - кошеня. Цю авантюру провернула моя молодша, а старша від гріха подалі чкурнула на роботу. Щастя, що чоловіка дома не було :) Ото воно переночувало у нас, а рано я вже чоловіка намагаюсь підготувати, а він одразу вкурив що тут і до чого. Не буду довго оповідати, але коли він взяв те котя на руки - ми завмерли. бо ж міг викинути запросто...а те мале чудо знаєте що зробило? почало лизати йому руки. Я кажу - і що? ти її тепер викинеш після такого?Так і лишилась в нас. Довго мудрували як назвати, але причепилось банальне - Мурочка :). Киці булло 2 міс як вона потрапила до нас, але вчене і мудре. До туалету привчена одразу, жодного разу на стіл не вилізла і не нищила меблі. Тьфу, тьфу (монітор протерла ;)). Маю купу історій з нею, але вже іншим разом, якщо комусь цікаво. А ще - ще виявилось, що я затята кошатниця, і шерсть по всій хаті - майже не дратує :)
а наразі ось така фота
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ластівка, А у нас вдома коти віддавна. Вони надзвичайно розумні. Зараз у нас двійко: Люська і Шнурок, але мешкають вони влітку надворі, а взимку просяться до підвалу( там у нас опалювальний котел- то ж вони і гріються)
ну наша має дуже норовливий характер, але з усіх мешканців за мамусю має мене:) Вона у нас падала з 8 поверху, я думала не переживу то все...
так, півні :) вірніше один півень і дві курки:). Рибки невибагливі, не потребують компресорів і всього решта. Дуже добре привчати дітей доглядати за тваринками, особливо коли з різних причин хомяків-котів-песиків не дозволяють обставини