наш котик здоровий,тому що знаю шо його "батьки" щеплені і доглянуті,живуть в нормальних умовах.
Цитата: Костя Люда
це яка порода?
це сіамський кіт
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
наш котик здоровий,тому що знаю шо його "батьки" щеплені і доглянуті,живуть в нормальних умовах.
Це так,ще треба знати які "батьки" були в котика.Добре коли хтось знайомий продає,коли бачиш у яких умовах ті котики живіть.А у когось на базарі брати трохи страшнувато
--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.
Karolina, Оу,Наталю!!!!!!!!В мене така сама котяра,правда вже доросла Привезла я її ще з Києва(коли там жила),а тепер живе в мами)))) Ість тільки корм,живу рибу і свіже м"ясо і п"є свіжу!!!!!!воду(але то ми її так навчили на свою голову ) Киця дуже гарна,але і з характером....То так,шоб хіба на неї дивитися....Може і покусати,і поцарапати- то в них такий характер,сіамці всі такі....Але як ми приходимо,то малого ніколи не рухає....Правда і він не гладить її проти шерсті і за хвоста не тягає.....Ну так,киця своєрідна...то так,шоб ти знала....і линяє,зараза Але ми її любим......певно ридати будем,як помре
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
і наш Бруно(вирішили так назвати) їсть м"ясо сире і воду п"є.йому ще місяця нема,а вже навчив дітей шо мучити себе не дасть,менша вже поцарапана))
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
--------------------
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
я - господиня і як падаю в нерви то ховаються всі хто куди може :)
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого