Ганенький песик. Видно, що йому добре живеться, так його пестять. А моя красуня Дана, кокер-спаніель, аристократка, як я на неї кажу. Спить у нас у теплому коридорі, а цю ніч не давала нам спати, мабуть змерзла, то чоловік вночі вставав її вкривав. І дивиться теж таким жалослівим поглядом.
LiLu, о-го! ото собацюра! очі такі розумні, напевно великий?
Та трохи є! То моєї сестри, він і в неї живе, я його люблю тільки коли приїзжаю! а от сама б певно не тримала ! надто він великий для квартири! ну і шерсті купа! Порода схрещена))ротвейлер і мастіф
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Tatiana, ото твою чорну та з моєю білою - щоб то получилось?
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Вони, як дві сестрички, тільки різного кольору. Гарно їм живеться у нас. Видно, що ви теж полюбляєте свою кицюню. Ось зараз сиджу за компом, а вона біля мене спить на принтері. Отож то ми вже без них не можемо, без братів наших менших.
Вчора нам подарували котика,ми ше навіть не придумали як його назвати
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
Karolina,яка гарна кицька...Я теж би хотіла котика.Але трохи боюся,щоб мала його не замучила.Бо в чоловікової сестри був хом"ячок,то її малий стукнув бідного хом"ячка до батареї і в нього кров з носа пішла,і не стало хом"ячка.І ще думаю щоб котик не був якийсь хворий,щоб малій не пошкодило.
--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.