в місцевій газеті співробітниця показала конкурс на фото білого кота чи кроля. Я вислала. будемо чекати результатів. Я тих фоток можу слати пачками))) Ось теж одна з останніх попрошайнічає рибку
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
якби в нас був такий конкурс то перше місце було б гарантоване...
То в газеті РІА плюс..коротше тернополян багато - тримайте кулачки а я ту редакцію буду бомбити щовечора по дві фоточки)))
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
ой, я тебе прошу))))я ще ніколи і нічо не вигравала. навіть не знаходила. нема в мене до того талану.