Брррр......я так бриджуся тих мишей і щурів капець!Раз дали потримати, та мені відразу захотілось викинути подалі !У щурів домашніх такі довгі хвости що ну бєє
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Мої, як тільки виходять з клітки або попадають в руки - починають гадити. По максимуму - так було від самого початку і до тепер. Куся добра, а Русь так і не став домашнім - постійно хоче десь втекти. Натура така. Малі щуренята вже виросли. Одним словом, не домашні вони. Збираюсь віддавати.
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
В мене кабелі гризли морські свинки і кіт по молодості. От його добре потеліпало - прийшлось відривати від зарядного. Зате потім немов відрізало - тільки стіни бетонні дере до 2 м висотою ...
LiLu, Наша Лорі в перший день як ми її купили прогризла кабель і кнопку від пульта вигризла. Але вони розуміють , якщо їх трохи посварити і легенько по носику "погладити". Від неї в нас було 2-є кроленят, то вони через 3-4 тиждні гризли все що під зуби попало. Для себе я зробила висновок ,що дітям вони потрібні перші два - три дні. Коли купляли ,то дочка казала що буде прибирати, годувати і т.д. і т.п. А вийшло , що я собі купила нову , живу іграшку. Для тих хто хоче придбати таке чудо , радила б дуже добре обміркувати , і якщо купляти, то коли їм ще місяць - півтора. Пізніше їх тяжко привчити до рук.