-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
я так деколи думаю, дивлячись на псів та їх господарів - буває...
Найсмішніше, що ми піднялися потім на 4 поверх - в зоомагазин (закупитися для своїх пухнастих), так там попали немов на другу виставку - там були різні види папуг, різні породи морських свинок - такі красиві і навіть безшерстні, якісь птички кольорові - не знаю, як звати, карликові хом'яки, черепахи - більші і маленькі (діаметром 5см) зелені, маля пітона і маля удава - по 1000грн кожний... Само собою кролики декоративні різних пород - символи майбутнього року і шиншилли - дуже великий вибір, а на вітрині - величезний список, кого ще можна на замовлення придбати (потім не треба буде дивуватися, звідки в нашій Полтві появляться крокодили і піраньї )
Рзкішні,чудові,прекрасні дари матінки природи -коти !!!Дуже люблю тварин ,а особливо котиків!!! Як можна не любити таку красу:пухнасті,м"які,лагідні,доброзичливі!Котяче муркотіння лікує розлади нервової системи,заспокоює і надає відчуття домашнього затишку.Погладивши кота,Ви звільняєтесь від негативної енергетики,яка накопичується за день у кожної людини від навколишнього світу. Кіт-береже хазяїна і перший забирає на себе всі негаразди. Любіть котів,і вони подарують Вам своє неповторне тепло,гарний настрій і радість у домі! З повагою Майя
Дякую, дівчата, так приємно читати гарні слова про нашого лінюха аж з того всього пішла його вичесала, він то дуже любить... он, тепер ходить як причумлений від задоволення :) до речі, казав якийсь екстрасенс із телєвізора, що коли є в хаті кіт, то ніякі пороблення не страшні :)
оффтоп: а ми якраз кілька тижнів тому знайшли під килимком знадвору купку сміттячка, акуратно зметеного під килимок. Хто то зробив, невідомо, але я його викинула надвір, але котиско після того довго коридор обнюхував, мо", "карму чистив"?
... мені також пригадався трохи інший... ( якраз в тему) Син з татком в зоопарку. - Тату, ця горила на мене так зло подивилася! - Тихіше, синку, ми ще біля каси!...