В нас теж такий є, дуже гарний. Плаває завжди посередині або зверху води. І вуса в нього шикарні. В нас шість різних сомів і два барбуса. Ми зробили висновок, що вони найменш вибагливі і довго живуть.
lana, раз ми купилу таке маленьке чудо, не памятаю може устрицю, то вона зразу пропала, мабуть сом злопав.
Нашим акваріумом на 30 л займається чоловік, є декілька різновидів рибок і креветки. За креветками дуже цікаво спостерігати, вони такі кумедні. А кіт як уважно слідкує за ними, інколи, коли нема нікого дома, навіть може зняти кришку і засунути туди свої лапки - рибак, ще й рослинки повиймає.
В мене акваріум стоїть біля ліжка, і кожного ранку, коли я просипаюсь, то риби починають так метушитись, деякі плавають знизу-вверх швидко-швидко, просять їсти, я їм стараюсь пошвидше насипати корм Люська, в мене креветок ніколи не було. Був краб, смішний такий, одного разу, якось вибрався з акваріуму, ми всі були в шоці від нього
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
у нас похолодало і наша кицюня знайшла місце де погрітися
у нас кіт навіть в мікохвильовку умудрявся залізти, а тепер улюблене місце - стіл в дитячій - там є решітка на столі, а під нею - батарея - постійно тепло піддуває - спить цілими днями, як пожежник.