Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


2 сторінок 1 2 Далі >>
Відповісти
 харчування годуючої мами, дієтичне харчування
ОЛЕСЯ
11 лютого 2016 13:37
Повідомлення #11


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Цитата: Наталюня
ОЛЕСЯ, до речі щодо дієти. Ви тільки коровяче молоко пили? і всі решта молокопродукти - сир,масло, сметана - з коровячого молока?

Дома ж пекла запіканки, їла творог, кефір пила і молоко і думала що то після лікування посипало груднячка. Три дні на дієті без молочних продуктів і нової висипки не було.
Зїла хліб з маслом і знов посипало. Такщо зараз не ризикую повертатися до молочного

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
16 лютого 2016 15:43
Повідомлення #12


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Дівчатка за порадою до вас.
Дозволяють годуючим їсти халву.

Підкажіть будь-ласка фірму смачної та безпечної халви

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
muzarom
16 лютого 2016 17:32
Повідомлення #13


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 438
Реєстрація: 15.11.2010

ICQ:--

Бали: 998
ОЛЕСЯ,
Від халви дуже добре прибуває молоко, по фірмах не знаю, головне брати чисту без горіхів і т.д.. Я завжди брала розважну.
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
16 лютого 2016 23:49
Повідомлення #14


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Цитата: muzarom
ОЛЕСЯ,
Від халви дуже добре прибуває молоко, по фірмах не знаю, головне брати чисту без горіхів і т.д.. Я завжди брала розважну.


muzarom, дякую.
На вихідні забігала в супермаркет а там фасована по пачках. Знайшла 3 фірми без добавки ванілі і арахісу. У 2х у складі було написано у складі соняшникова маса. От і думаю яку брати

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
2 березня 2016 00:19
Повідомлення #15


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Дівчата у пошуках харчування знайшла рецепти молока із рослин

Молоко з мигдалю
Його додають у тісто, готують з нього десерти чи просто п’ють. Цей продукт містить магній, кальцій, фосфор, цинк, фолієву кислоту, вітаміни Е та В. До його складу входять ненасичені жирні кислоти. Мигдалеве молоко корисне для серця, зміцнює кістки, зуби, м’язи, сприяє травленню, поліпшує зір тощо.
Спосіб приготування.
Замочити на ніч 1 скл сирого, неочищеного мигдалю холодною водою. Вранці очистити його ядра від шкірки й засипати у блендер. Додати туди ж 1 скл перевареної води, стручок ванілі чи кілька крапель есенції, 1 ч. л. меду. Усе ретельно збити. Отриману масу відтиснути через дрібне сито чи марлю, й до сніданку готове корисне та смачне молоко.


Молоко із зерен маку
Таке молоко рекомендують пити також у разі проносів, кашлюку, дизентерії, діареї, запалення сечового міхура тощо.
Макове молоко корисно вживати як окремо, так і в поєднанні з практично всіма натуральними продуктами. Перед його вживанням варто проконсультуватися з досвідченим лікарем.
Спосіб приготування.
Ретельно змішати у кухонному комбайні 1 склянку макових зерен (можна попередньо замочити мак на 2 години для більш насиченого смаку), 2 склянки води, 1 ст. л. меду чи фініків. Охолодити й перецідити через марлю. Напій готовий. Макове молоко має насичений горіховий смак і легкий відтінок кавового присмаку.

Молоко з насіння гарбуза
Гарбузове насіння містить у великих кількостях залізо й цинк, що сприяє поліпшенню пам’яті та підвищенню імунітету. Цей напій багатий на білки, фосфор та кальцій.
Спосіб приготування.
Замочити на 1,5-2 години 1 склянку гарбузового насіння. Потім покласти його в блендер, додати 2 склянки води, ваніль (1 стручок) і ретельно збити. Можна ще додати 1 ст. л. патоки чи трохи меду. Отриману масу відтиснути через марлю. Напій готовий, пити його рекомендується охолодженим. Таке молоко має ніжно-пряний смак з легкими нотками імбиру.

Кунжутне молоко

Кунжут - дуже багате джерело кальцію, це профілактика остеопорозу.
Крім того, воно містить такий потрібний для нашого організму вітамін Е.
Спосіб приготування.
Замочити звечора 1 склянку сирого білого кунжуту. Уранці покласти його в блендер, долити невелику кількість води й збивати, потім вимкнути, додати решту води (усього – 3 склянки) й збивати ще протягом 3-5 хв. Далі перецідити крізь марлю чи дрібне сито. Напій готовий. Під час приготування в блендер можна додати 3 фініки без кісточок чи банан, а також 1 ст. л. меду.

Вівсяне молоко

Воно містить 1 г білка на 100 г продукту. Слід відзначити, що це єдиний вид рослинної їжі, в якому є білок, практично ідентичний за своїм складом тваринному білку. Для тих, хто не їсть м’яса, це дуже важливий факт, оскільки, вживаючи правильну їжу, можна наситити організм усіма потрібними елементами. Дане молоко можна використовувати для замість коров’ячого чи козиного.
Склянка вівсяного молока допоможе поповнити організм на 10% добової дози клітковини, яка чистить судини від зайвого холестерину. Цей напій рекомендують людям, схильним до захворювань серцево-судинної системи.
Спосіб приготування.
Склянку вівсяних пластівців чи цільних зерен залити 3 склянками води й залишити настоюватися 10-12 годин (на ніч). Уранці отриману масу скласти в блендер, додати до неї (до смаку) ваніль, корицю чи трохи цедри апельсина. Усе ретельно збити, охолодити й перецідити через марлю чи дрібне сито.

Загальний принцип приготування рослинного молока простий. Горіхи і насіння промивають, замочують на кілька годин, подрібнюють і змішують з водою в блендері в пропорції 1: 3. Потім масу потрібно віджати. Можна додати в напій що-небудь цікаве: прянощі, фрукти, підсолоджувачі, сиропи, макові зерна, кокосову стружку, рожеву воду - словом, все, що відповідає вашим уявленням про прекрасне.

Для полегшення приготування молока з різних зерен, насіння, круп та інших продуктів, зручно використовувати прилади, які можуть відразу і готувати молоко в готовому, гарячому вигляді і потім збивати його до молочної суспензії, що дасть можливість легше відокремити саме молоко (рідина) від макухи (залишків насіння, шкірки і іншого.

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
2 сторінок 1 2 Далі >>
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 18:20

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 84
Гостей: 76
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100