Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Знак якості
Ludka
2 березня 2012 23:04
Повідомлення #51


Файна господиня
  • 51

Репутація: 264
Група: Кондитер
Повідомлень: 767
Реєстрація: 4.11.2011

ICQ:--

Бали: 658
Цитата: galina27
я так робила і нічого не вийшло

а що вийшло, не загусло?
Перейти на початок сторінки
Христя
2 березня 2012 23:48
Повідомлення #52


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Цитата: galina27
я так робила і нічого не вийшло. а чого?

Або закваска погана,або молоко початково неправильну температуру мало,або мало закутуєте

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Ludka
2 березня 2012 23:55
Повідомлення #53


Файна господиня
  • 51

Репутація: 264
Група: Кондитер
Повідомлень: 767
Реєстрація: 4.11.2011

ICQ:--

Бали: 658
Цитата: Христя
мало закутуєте

а в що ти закутуєш, бо я робила в термосі?
Перейти на початок сторінки
maryana
2 березня 2012 23:57
Повідомлення #54


Файна господиня
  • 51

Репутація: 249
Група: Кондитер
Повідомлень: 545
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 1105
Я ще ніколи не робила йогурту з закваски і маю декілька запитань:молоко має бути домашнє чи магазинне?яка темпаратура має бути молока?

--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.
Перейти на початок сторінки
Ludka
3 березня 2012 00:02
Повідомлення #55


Файна господиня
  • 51

Репутація: 264
Група: Кондитер
Повідомлень: 767
Реєстрація: 4.11.2011

ICQ:--

Бали: 658
Цитата: maryana
молоко має бути домашнє чи магазинне?

немає значення, якщо магазинне пастеризоване, то його вже не треба кипятити, а домашнє треба.
Цитата: maryana
яка темпаратура має бути молока?

десь 37-40 градусів. У заквасці є інструкція і там все розписано.
Перейти на початок сторінки
maryana
3 березня 2012 00:08
Повідомлення #56


Файна господиня
  • 51

Репутація: 249
Група: Кондитер
Повідомлень: 545
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 1105
Костя Люда,дякую за відповідь.То може завтра й спробую зробити...

--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.
Перейти на початок сторінки
galina27
3 березня 2012 00:29
Повідомлення #57


Молода господинька
  • 34

Репутація: 133
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 247
Реєстрація: 2.11.2010

ICQ:--

Бали: 507
Цитата: Костя Люда
а що вийшло, не загусло?

я робила два рази то перший раз гагусло трошки знизу і все. а другий раз взагалі не загусло.
Цитата: Христя
Або закваска погана,або молоко початково неправильну температуру мало,або мало закутуєте

та закваску брала в аптеці. температура точно нормальна була, і закутувала в коцик дитячий і на батерею клала, але я не в банці робила а в пластмасовій посудині, може того?
Перейти на початок сторінки
idianka
3 березня 2012 08:16
Повідомлення #58


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Цитата: Подоляночка
білоруську згущонку

на днях в новинах передавали, що на білоруську молочку діє заборона ввозу через високий вміст антибіотиків...

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
3 березня 2012 09:39
Повідомлення #59


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Цитата: Костя Люда
Я теж її беру, але насторожує мене тепер те, що її вже продають у всіх магазинах, навіть у кіоску біля нашого будинку, невже ті білоруси її СТІЛЬКи виробляють, чи може то вже наші десь "клепають у сусідньому селі"

Клепають її також і у Житомирській області) Тепер дуже уважно треба на етикетку дивитись, бо етикетки однакові, але виробник малесенькими буковками позначений - Житомир :am:
Я першого разу також не розібрала, етикетки однакові, а вміст банок різний :am:
Перейти на початок сторінки
Христя
3 березня 2012 09:56
Повідомлення #60


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Цитата: Костя Люда
а в що ти закутуєш, бо я робила в термосі?

В два рушники або один великий
Цитата: galina27
та закваску брала в аптеці. температура точно нормальна була, і закутувала в коцик дитячий і на батерею клала, але я не в банці робила а в пластмасовій посудині, може того?

Навіть не знаю, в чому тоді причина. Якщо я беру добру закваску і асе правильно роблю - завжди виходить.Єдине, в більшості випадків, та закваска пишуть,шо розрахована до 2-3л. молока, я роблю на 1л.

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 03:53

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 39
Гостей: 18
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100