етикетки однакові, але виробник малесенькими буковками позначений - Житомир
Якщо вірити, то не виробник, а фірма-імпортер із Білорусії в Украіну, яка знаходиться в Житомирі. І щось мені мало віриться, про вміст антибіотиків у білоруський молочки. Там діють дуже жорсткі закони ГОСТи. А що в наших молочних продуктах міститься, про це замовчують. В основному молоко роблять із сухого, сматана з додаванням рослинних жирів і т.д. Це мабуть, скоріше зробили таку антирекламу, тому що купують білоруське, а не вітчизняне. Може я помиляюся?
Ще потрібно взнати, що то за пердача, по якому каналу. Телебачення зараз собі не належить. Якийсь багатий дядько гроші втрачає. Мені теж здається, що антиреклама.
1. Про закваску - після заквашування треба ще поставити в холодильник банку, щоб загуснув йогурт - вона повинна бути спочатку рідкувата.
2. Про молочне. Минулого року у Франківську діти в садочку отруїлися українським молоком "Одари" - але воно успішно досі продається на усіх базарних лотках. Молочна продукція з Білорусії - хоч її і хвалять, і на кожному базарі є лотки і магазинчики з білоруськими продуктами, але я сумніваюсь, що вона ввозиться офіційно зі сплатою усіх мит і сертифікована в Україні - документів вам ніхто не покаже, але якщо це контрабанда - то про умови перевезення продукції краще не говорити, а що може бути кращим консервантом для молочної продукції?- звичайно, антибіотики.
Це мабуть, скоріше зробили таку антирекламу, тому що купують білоруське, а не вітчизняне. Може я помиляюся?
Я повністю підтримую тебе. То росіянам не подобаються наші сири, то наші бюрократи злякалися конкуренції якісних продуктів. Ми живемо порівняно недалеко від білоруського кордону, тому їхні продукти часто у нас на столі. Оце недавно придбала зефір - згадала дитинство.
Ну не знаю,дівчата.....я давно ще чула про справжню"якість" білоруських продуктів....ще до сирного скандалу.А щодо сирів,ну хіба ви не погодитесь,що Росія має рацію????? в нас сир - то не сир,на зубах скрегоче, на піці не плавиться...про що можна говорити?!!! і по 80грн.за кг. А щодо білорусів, то не знаю......може то в нас просто плацебо щодо їхньої продукції та й все????!!!!
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Найкращий зефір - московської фабрики "Ударница". Його навіть дітям дозволяють їсти без проблем!!! Я в Україні близько такого зефіру не бачила. А щодо сирів, то дійсно, більшість укр. сирів, що б там не казали, взагалі без справжнього молока зроблені. Я особисто лиш імпортні сири купую - хай дорого, але зате сир))) Та й мої не їдять іншого - звикли. У білорусів багато хорошої продукції, але вистачає і підробок. Тому дійсно треба до їх продукції без пієтету ставитись)))