Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Знак якості
Ludka
2 березня 2012 11:04
Повідомлення #41


Файна господиня
  • 51

Репутація: 264
Група: Кондитер
Повідомлень: 767
Реєстрація: 4.11.2011

ICQ:--

Бали: 658
Христя,
Дякую.
Цитата: Фрезія
Заквашую просто в банці,

Як це? Потім укутуєш?
Перейти на початок сторінки
Фрезія
2 березня 2012 11:11
Повідомлення #42


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Флакончик закваски в банку з кип"яченим теплим молоком ( там в інструкції пишуть, скільки часу для сквашування треба, але в мене на ніч получається) , зверху накриваю рушником махровим.
Просто на столі в кухні.
Перейти на початок сторінки
Христя
2 березня 2012 11:13
Повідомлення #43


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Цитата: Костя Люда
Як це? Потім укутуєш?

ну так,беру звичайну банку з молоком теплим кипяченим( в інструкції пише), добавляю закраску,добре розколочую,закриваю кришкою,окутую рушником і на батерею.Все :smile:

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
2 березня 2012 11:25
Повідомлення #44


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Костя Люда
От я теж його купила, а ви йогурт робили в йогуртниці чи так? І ставили в термос як пише в інструкції, (якщо не в йогуртниці робили)?


Спочатку заквашувала в термосі - купила термометр кулінарний для цього :lol: , а тепер простіше роблю - квашу в банці.
Йогуртниця є в куми - дуже задоволена - дає і чоловікові на роботу, і старшій дитині до школи...
Перейти на початок сторінки
Галиночка
2 березня 2012 12:00
Повідомлення #45


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
Цитата: Костя Люда
бактеріальною закваскою на йогурт

І на Метро і в Сільпо однакові закваски фірми Vivo. Я роблю в йогуртниці. А смак спочатку був незвичний, але якщо додати варенячка, то так як в магазині. Ще влітку перетираємо полуницю з цукром і так зберігаю у холодильнику. З йогуртом просто бомба!!! А ще можу салатики заправляти замість майонезу.
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
2 березня 2012 21:32
Повідомлення #46


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Дівчата, хочу порадити білоруську згущонку - -така класна, що щіпає в горлі як натуральний мед, ну від свої якості.. Рогачев - місто в білорусі. Жаль не догадалася сфоткати
Перейти на початок сторінки
galina27
2 березня 2012 22:59
Повідомлення #47


Молода господинька
  • 34

Репутація: 133
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 247
Реєстрація: 2.11.2010

ICQ:--

Бали: 507
Цитата: Галиночка
але якщо додати варенячка, то так як в магазині. Ще влітку перетираємо полуницю з цукром і так зберігаю у холодильнику.

а можна детальніше? як додаєте, коли?
Перейти на початок сторінки
galina27
2 березня 2012 23:00
Повідомлення #48


Молода господинька
  • 34

Репутація: 133
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 247
Реєстрація: 2.11.2010

ICQ:--

Бали: 507
[звичайну банку з молоком теплим кипяченим( в інструкції пише), добавляю закраску,добре розколочую,закриваю кришкою,окутую рушником і на батерею.Все[/quote]
а я так робила і нічого не виходить.
Перейти на початок сторінки
galina27
2 березня 2012 23:01
Повідомлення #49


Молода господинька
  • 34

Репутація: 133
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 247
Реєстрація: 2.11.2010

ICQ:--

Бали: 507
Цитата: Христя
ну так,беру звичайну банку з молоком теплим кипяченим( в інструкції пише), добавляю закраску,добре розколочую,закриваю кришкою,окутую рушником і на батерею.Все

я так робила і нічого не вийшло. а чого?
Перейти на початок сторінки
Ludka
2 березня 2012 23:03
Повідомлення #50


Файна господиня
  • 51

Репутація: 264
Група: Кондитер
Повідомлень: 767
Реєстрація: 4.11.2011

ICQ:--

Бали: 658
Цитата: Подоляночка
білоруську згущонку -

Цитата: Подоляночка
Рогачев

Я теж її беру, але насторожує мене тепер те, що її вже продають у всіх магазинах, навіть у кіоску біля нашого будинку, невже ті білоруси її СТІЛЬКи виробляють, чи може то вже наші десь "клепають у сусідньому селі". А згущонка дуже смачна, але я беру тільки в МЕТРО.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 23:31

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 125
Гостей: 108
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100