ну в нас но новий рік, обов*язковим буде салат Олів*є та холодець, а на Різдво планую кров*янку, м*ясо копчене, і різдвяне поліно на десерт, то вже такі страви що точно буду готувати, а решта ще узгоджую з домашніми, а взагалі ми Різдво більше відзначаєм аніж Новий Рік
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
А ми відзначаємо Різдво в неділю. Маю багато роботи. Обов’язково будуть пісні голубці, кишка, салатка з копченої риби і бараболі (на свят вечір), печений короп, пампушки, маківники.
На Новий рік я багато не наготовлюю,всі вечеряємо(минулого року робили шашлик на балконі,запікали картоплю в духовці,якісь салатики),потім салюти в дворі івкладаємо дітей,а Новий рік зустрічаємо вдвох з чоловіком:шампанське,канапочки з ікрою і червоною рибкою,яку я люблю навіть більше за ікру,тортик або цукерки.Хто зустрічає це свято більш багатолюдно,то звичайно готує більше,в нас ,поки маленькі діти,все по скромному. На Святвечір готую фаршировану рибу,роблю зі скумбрії с/м і сьомги рулет запечений у духовці,вареники з вишень,чорниці,картоплі з грибами,голубці з рисом+морква+цибулька+гриби,салат шуба,але з олією,пісний борщ,пампушки з капустою,само собою кутю з горіхами,родзинками і курагою. Ну це буде точно,а там ближче до свят ще щось придумаю,може звідси від дівчат щось для себе візьму.
а мала за такими канапочками просто гине, хоча купляю досить часто, її лікар на зір рекомендував, але я планувала такі канапочки на Різдво зробити, а от картопелька в духовці то це гарна ідея прочитала за пампушки, на свята теж їх роблю тільки з маком, а от печу на кулінарному жирі, та від останні місяці дівся з магазинів, тепер тільки ходжу і питаюся чи непривезли, продавщиці вже на мене як на ненормальну заглядають
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
galalviv, та він не набазарі продається а в магазинах, я у львові його завжди в соняшнику на личаківській брала, на вагу, там кілограм був 16гривень і вистарчало до 5 смажень
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
galalviv, та ні, для фритюру то ідеально, виливати нетреба я залишаю у тійже посудині в якій смажилось, він там застигає, а прподають його розважним і фасованим по пів кілограма, він дуже білий і без смаку та запаху, на пампушках незастигає і взагалі мені більше подобається той жир бо невідчувається смаку та запаху як в олії, нема чаду, пампушки негорять, виходять пухкими, не жирними якщо взяти у руку, тож коли натрапиш то можеш спрорбувати, заодно і мені дай знати, щоб я якось купила
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель