Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Різдвяне меню, меню на зимові свята
Натонька
прагну досконалості...
2 грудня 2009 17:28
Повідомлення #11


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
12 страв то меню на Св. Вечір smile

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Яринка
2 грудня 2009 17:28
Повідомлення #12


Молода господинька
  • 34

Репутація: 58
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 164
Реєстрація: 26.08.2011

ICQ:--

Бали: 218
Olenochka,а що таке запрашка грибна
Перейти на початок сторінки
Olenochka
2 грудня 2009 17:36
Повідомлення #13


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Перепрошую то таки на Святий Вечір feel а на Різдво ми ідемо завжди в гості то я таки переплутала no
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
2 грудня 2009 20:15
Повідомлення #14


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Яринка хочу запитати ви фаршируєте цілі лимони чи половинки і ще на рахунок персиків ви просто начинку зверху викладаєте чи виймаєте серединку?
Перейти на початок сторінки
Яринка
2 грудня 2009 20:19
Повідомлення #15


Молода господинька
  • 34

Репутація: 58
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 164
Реєстрація: 26.08.2011

ICQ:--

Бали: 218
Таню! Лимони половинки ,це як порція для одного .А персики я консервую сама без шкірки половинками і їх потім фарширую у виїмку з косточки
Перейти на початок сторінки
Olka
4 грудня 2009 15:01
Повідомлення #16


Молода господинька
  • 34

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Доброго дня всім! Рада до Вас приєднатись. На Різдвяні свята готую завжди фаршировану рибу. Перший раз зробити важко, а потім вже добре. Для початку купляю живого карпа вагою до 1 кг. Чищу лузгу, відрізаю голову і виймаю кишки. Поті на місці зрізу трошки ножем підрізаю шкіру від м'яса і далі запихаю в місце надрізу палець і відшаровую шкіру від тушки. Там де плавники - обходжу їх з двох сторін і під шкірою обрізаю кістки від плавника ножницями, але щоб не пошкодити шкіру, шкіру завертаю (як панчоху або шкарпетку). В кінці обрізаю хребет перед хвостом теж ножницями. Далі, ножем зрізаю м'ясо з хребта і ребер (бо вони грубі і не змеляться). Цибульку (2 середні або 1 велика) притушую на маслі. Мелю на дрібному ситку м'ясо, цибулю, і батон, замочений у воді (1/3 батона на 1 рибу). Це все змелене в комбайн з ножами, солю, перчу, додаю жовтки (3 шт.) і гарно комбайном то збиваю. Білки окремо в піну і потім обережно домішую до маси. Ложкою заповнюю шкіру від риби даною масою, кладу на бляху (маса виходить як суфле і не виливається). Зверху мажу олією з сметаною (50х50) і в гарячу духовку приблизно на 40 хв (залежно від розміру риби). Температура як для сирника (у мене в деховці 200, духовка газова).
Перейти на початок сторінки
rizvanova
20 грудня 2009 19:07
Повідомлення #17


Молода господинька
  • 34

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 9
Реєстрація: 18.12.2009

ICQ:--

Бали: 212
Добрий вечiр Яринка. А як ви робите голубцi з бульбою в томатному соусi.
Перейти на початок сторінки
Irina
1 січня 2010 15:53
Повідомлення #18


Файна господиня
  • 51

Репутація: 98
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 570
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 230
Я чомусь забула сфотографувати новорічний стіл... recourse Можу хіба що показати печінковий торт і торт Шоколадний від Натоньки. smile


Перейти на початок сторінки
gutka
1 січня 2010 22:27
Повідомлення #19


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
нажаль у зв"язку з обставинами у мене було дуже мало часу для приготування святкового столу, а от сфотографувати був час, але була дуже втомлена, тож показати немає що, хочу написати своє новорічне меню
дуже смачно на закуску і гарний вигляд мали зварені та розрізані навпіл перепелині яйця з червоною ікрою
закуска на зубочистках (кубиками:свіжий огірок, мисливська ковбаска, оливка)
приготувала два салати олів"є (з шинкою) та варшавський(тунець, квасоля, яблука, зеленй горошок, майонез)
курка запечена з лимоном та молоком (від Дж.Олівера)
скумбрія запечена з морквою та пастернаком
м"ясна нарізка, консервовані овочі
а на десерт цукерки (не думала що буду допізна на роботі і не приготувала заздалегідь)


Перейти на початок сторінки
marinka
14 січня 2010 11:48
Повідомлення #20


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Це мій новорічний стіл. Малий за розмірами навіть не було шо де поставити. /тулила трохи./
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 14:13

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 91
Гостей: 90
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100