Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Різдвяне меню, меню на зимові свята
marinka
14 січня 2010 13:42
Повідомлення #31


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Ці пляцки пекла на Різдво
Перейти на початок сторінки
marinka
14 січня 2010 14:18
Повідомлення #32


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
А це ще один Рецепт торта та десерту тутечки
Перейти на початок сторінки
marinka
14 січня 2010 20:27
Повідомлення #33


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
РЕЦЕПТ 1 ТУТ ПЕРШИЙ
Скрізь імпровізую і переробляю, тому що інколи то цьогоне стало, то це шось не сподобалось.
Тісто у мене правда таке - 3 жовтки,неповна скл. цукру,150 гр масла, 3 ст.л. сметани пакетик порошку до печива. муки стільки щоб було мяке. Я РОБЛЮ 4 КОРЖА/подвійна порція/ . До частини тіста даю какао і в морозілку. ЩЕ ОДИН НЮАНС ПЕРЕД ТИМ ЯК КЛАСТИ НАЧИНКУ ЗМАЗУЮ СМАЧНИМ ВАРЕННЯМ І РОБЛЮ ТАК ЯК І В ВИШИВАНЦІ. Моя свекруха звати Оксана з Старосмбірського району пече його ліпше ніж я. А має старенький чарівний зошит який мандрує по руках і ніяк не можу собі його переписати. На наше з чоловіком весілля пекла усі пляцки і весілля чоловікового брата готувала все.
Перейти на початок сторінки
marinka
14 січня 2010 21:00
Повідомлення #34


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Ще один пляцок за рецептом Лілі Павлик
Тісто
3 жовтка
3 скл. муки
200 г масла
2-3 ст.л масла
замісити і на холод. Пекти 4 коржі. Зверху на кожен корж мазати збиті із 1 скл. цукру 3 білки, і посипати нарізаними горіхами, арахісом.Кожен корж сушити при температурі 160-170 40хв.
Середній корж
400 гр мел.маку
3 яйця
1 скл цукру
25 г пор. до печ.
200 г муки КРЕМ. Варена згущонка+400 гр масла

Перейти на початок сторінки
marinka
14 січня 2010 21:17
Повідомлення #35


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Ще один то яблучний я його називаю ЛЮБИМИЙ. тому що завжди розходиться бистро. Печеться 6-8 коржів залежно від бритванки.
Тісто- 150 г. масла
150г цукру
1 яйце, 0.5 скл молока туди 1ч.л. амоняку і десь 300-400 г муки залежить від самої муки. На ніч на холод.
КРЕМ.1. сметану0.5 скл+1/4 скл цукру збити і намазати всі коржі.
Далі з 1.5 кг яблук потертих +1 скл цукру зварити крем 2 +300 гр масла і перемазати коржі. Зверху топ.шоколад. у моєї мами коржі завжди товстенькі , янамагаюсь робити їх тонкими./перепис мами/
Перейти на початок сторінки
kuharochka
11 лютого 2010 00:48
Повідомлення #36


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Marinka, маю питання, а у Яблучному пляцку крем 2 йде зверху сметанного?

Можна, будь ласка, розписати як ви печете перший пляцок (РЕЦЕПТ 1). Я не зрозумiла.
Перейти на початок сторінки
marinka
11 лютого 2010 01:06
Повідомлення #37


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Відповім залюбки smile Потрібно зробити 2 креми -один із сметани, один яблучний.
Як я роблю далі:
-змазую поверх кожен корж, крім того коржа який йде на верх, сметанним кремом / чи простою сметаною/
-залишити щоб крем ввібрався трохи і тоді вже сміло класти яблучний крем поверх намазаних коржів. Тільки порада- сильно не накладати чи то крем із сметани чи просто сметану, краще поскупитись при намазуванніlol бо буде мокрий.

Вибачаюсь вельми сильно за неясності, рецепти писала швиденько feel Запитуйте відповім smile
Перейти на початок сторінки
kuharochka
12 лютого 2010 00:35
Повідомлення #38


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Маринка, щиро дякую.

Я ще писала про цей пляцок. Я не зрозумiла, як його робити. Можна написати його рецепт повнiстю? Спасибi.
РЕЦЕПТ 1 ТУТ ПЕРШИЙ
Скрізь імпровізую і переробляю, тому що інколи то цьогоне стало то це шось не сподобалось.
Тісто у мене правда таке - 3 жовтки,неповна скл. цукру,150 гр масла, 3 ст.л. сметани пакетик порошку до печива. муки стільки щоббуло мяке. Я РОБЛЮ 4 КОРЖА./подвійна порція/ . До частини тіста даю какао в морозілку. ЩЕ ОДИН НЮАНС ПЕРЕД ТИМ ЯК КЛАСТИ НАЧИНКУ ЗМАЗУЮ СМАЧНИМ ВАРЕННЯМ І РОБЛЮ ТАК ЯК ІВ ВИШИВАНЦІ. Моя свекруха звати Оксана з Старосмбірського району пече його ліпше ніж я. А має старенький чарівний зошит який мандрує по руках і ніяк не можу собі його переписати. На наше з чоловіком весілля пекла усі пляцки і весілля чоловікового брата готувала все.
Перейти на початок сторінки
marinka
12 лютого 2010 00:52
Повідомлення #39


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Кухарочка ідея пляцка звідси ось тут просто тоді у мене не було деяких інгрідієнтів і я робила по своєму і в попихах.
Замісила тісто і поділила на двоє, друга половина менша туди додала 2 ст. какао і у морозилку ним потім затерти зверху по викладеній начинці. Нюансом є те, що перед тим як класти у шахматному порядку начинки, я мазала повидлом потім виклала як і у рецепті по силці і ще потерла темним тістом /такого у рецепті не має/ smile
Перейти на початок сторінки
kuharochka
12 лютого 2010 15:23
Повідомлення #40


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Маринка, щиро дякую.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 27 квітня 2024 14:54

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 12
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100