Рецепти

Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |

логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?

Рецепти

Відповісти
 Всеукраїнський Євромайдан
Ксенічка
26 грудня 2013 12:55
Повідомлення #91

Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар

Бали: 1656
Цитата: yabloko71
Господи, як важко дивитись такі сюжети... Як донецькі ненавидять нас

Ми різні..сповідуємо різні цінності..нас вчили з покоління в покоління одне їм проповідували зовсім інше..але віриться, що по волі Божій може все змінитись..

Це ми всередині своєї країни – сучасники і, даруйте на слові, співвітчизники. Ми живемо в один час, і нам це не приснилося.

З одного боку – бездоганна витривалість, морозостійкість і організованість, висока самодисципліна і взаємна підтримка надійних сильних людей.

З іншого – звезені статисти, покинуті хазяями напризволяще безпорадні невільники, тітушки, тьотушки, бюджетники та інші безхребетники.

З одного боку – співочі дівчата й романтичні юнаки, ледь не щогодинний національний гімн, молитви і філософські дискусії про майбутній суспільний лад.

З іншого – роздовбаї "спортивної зовнішності", сємкі, водка і гугнявий мат-перемат на всю Лавру.

З одного боку – регулярне прибирання Майдану і дбайливе очищення побуту. З іншого – загиджений (так і хочеться написати – зґвалтований) Маріїнський парк, до речі, місце давніх поховань.

З одного боку – віра у всесильний ненасильницький спротив і пов'язане з нею нічне підгодовування внутрішніх військ, позаяк їхнє начальство про них не подбало, а хлопців шкода.

З іншого – розгони і штурми, добивання беззахисних і проламування їм черепів, застосування газів та інших "технічних засобів" (начальство не забариться тут-таки роздати найстараннішим відзнаки й нагороди).

З одного боку – прикривають військових грудьми від провокаторів. З іншого – наносять невидимі для відеокамер удари ногами з-під щитів.

З одного боку – тисячі ліхтариків під нічним небом і певність у тому, що "нас побачать із Космосу".

З іншого – підкрадання в темряві, "прослушки-наружки" і провокації. З одного боку – тисячу разів повторена мантра про "Схід і Захід разом".

З іншого – зірвані й розтоптані синьо-жовті стрічки і заклик "вернуть галицаев Польше".

З одного боку – грошові пожертви, волонтерство медиків, підтримка харчами, одягом, житлом, теплом і чаєм.

З іншого – нічого, крім упевненості, що всіх продано й куплено (тільки перших "своїми", а других піндосами).
Це що – зіткнення різних цивілізацій, протистояння світів, віддалених один від одного у Всесвіті на мільйони світлових років?
Ні, це ми всередині своєї країни – сучасники і, даруйте на слові, співвітчизники.
Ми живемо в один час, і нам це не приснилося. Залишається відкритим питання, чому ті, котрі "з одного боку", – ідейні, розумні, прекрасно поінформовані, сповнені правильних поглядів і рішень, європейці з великої літери, ніяк не прорвуть блокаду й не поведуть на свій бік отих, котрі "з іншого"?
Адже саме в перших головна й вирішальна перевага – свідомість.
Адже серед них найкращі люди цього суспільства, справжні герої нашого часу.
Адже другі тільки й можуть, що тролити, мавпувати, тобто, м'якше кажучи, криво і невдало наслідувати – у них же й назви своєї для власного проекту немає, а поняття "Анти-Майдан" є ледь не вершиною їхніх придумок.
Хоча, знову ж таки, звідки візьметься назва для проекту, якщо і проекту не існує? Весь проект – лягти під Росію, він і зусиль ніяких не коштує, дуже зручний проект падіння на дно.
"Знаєте, – казав учора ввечері харківський таксист дядя Юра, – нічого в них там на майданах не вийде. Основна маса розповзеться, а призвідників по одному пересадять".
Він говорив російською, тому слово "призвідників" звучало ще грізніше – "зачинщиков".
З усього випливало, що до цих дуже ймовірних процесів особисто він поставиться коли не з цілковитим схваленням, то з розумінням. Призвідники і справді повинні сидіти – якщо влада себе поважає.
Але моєму другові кортіло з'ясувати його власну, таксиста Юри, позицію, й він не відставав із запитаннями: "То що, так і будемо жити далі? Ніби нічого й не трапилося?"
Таксист відповідав, що нічого й не могло трапитися, бо "90 відсоткам людей треба для початку поміняти мізки".
Добре, що всього тільки 90, подумалося мені. Добре, що я не спитав, чи й він сам також входить у ті 90.
Зате друг наполягав, переходячи межі увічливості: "А от ви особисто, ви?".
"А я, – сказав таксист, – думаю так, що от я зараз довезу вас і здам зміну. А вдома мене чекає добре охолоджена "Зеленая марка" і сєльодочка".
Який молодець, подумав я й побажав йому, висідаючи з машини, смачного.
Який досконалий, хрестоматійно-класичний тип! Типовий представник, можна сказати. У чистому, без сторонніх домішок, ніби та ж "Зеленая марка", вигляді.
Й от тобі нарешті чітке завдання на найближчі часи, наша революціє: пробиватися до цих мізків, штурмувати цю душевну глушину.
Ми не знаємо Господнього плану.. Нам залишається накреслювати власний і сподіватися, що розум та позитивна дія все ще зберігають шанси бути гідно оціненими ще в цьому, а не якомусь потойбічному світі.( Ю. Андрухович)tsn.ua/analitika/alternativi-326974.html

Перейти на початок сторінки
Ксенічка
26 грудня 2013 13:14
Повідомлення #92

Досвідчена господиня
  • 68

Креативно та в підтримку Майдану !! Ялинка-зменшена копія тієї що на Євромайдані..

happy New Ukraine and happy New Year! тут...
Ксенічка
26 грудня 2013 13:16
Повідомлення #93

Досвідчена господиня
  • 68

ЗАЯВА ІНСТИТУТУ МЕДІА ПРАВА ЩОДО ЗВІРЯЧОГО ПОБИТТЯ ЖУРНАЛІСТКИ ТЕТЯНИ ЧОРНОВОЛ.
ЗАЯВА
ІНСТИТУТУ МЕДІА ПРАВА
щодо звірячого побиття журналістки Тетяни Чорновол

Інститут Медіа Права висловлює обурення звірячим побиттям журналістки та активістки Євромайдану Тетяни Чорновол, яке сталося 25 грудня цього року. Невідомі перехопили автомобіль журналістки за містом, а коли вона намагалася втекти, жорстоко побили і кинули її на дорозі. Внаслідок цього Тетяна Чорновіл потрапила в реанімацію.
Тетяна Чорновол відома своїми журналістськими розслідуваннями про корупцію у вищих ешелонах влади, зокрема розслідуванням про резиденцію «Межигір’я», мисливські угіддя «Сухолуччя», кримські резиденції, газові схеми та тиск Росії. Остання публікація, опублікована за кілька годин до нападу, стосувалася маєтку у селі Підгірці, який журналістка пов’язує з Міністром МВС Віталієм Захарченком.

Завдання правоохоронної системи не лише швидко і ефективно розкривати скоєні злочини, але й вживати належних заходів для їх запобігання. Відсутність конкретних результатів у справах побитих студентів та журналістів, нові жорстокі замахи, залякування та тиск, звіряче побиття Тетяни Чорновол є підтвердженням неспроможності Міністерства внутрішніх справ і персонально міністра Захарченка виконувати покладені на них обов’язки. Ми вважаємо, що міністр внутрішніх справ Віталій Захарчено має негайно піти у відставку, оскільки не здатен забезпечити громадський порядок в державі. На наше переконання повна відповідальність за побиття журналістки Тетяни Чорновол лежить на владіmedialaw.kiev.ua/
Ксенічка
26 грудня 2013 13:19
Повідомлення #94

Досвідчена господиня
  • 68

Одна з статей Тетяни Чорновол...тут..

Нам майданівцям, політичним та аполітичним головне не протиставлятися, і ми дотиснемо. А не пересваримося лише тоді коли інтереси країни будуть до нас більшою цінністю, ніж людські та політичні амбіції, образи та вигоди.

Що стосується мене, я не впливаю на глобальні процеси, я лише маленький солдат революції, втрата якого не буде мати жодного впливу на результат. А для мене особисто важливо лише бути корисною своїй країні. А в нинішніх умовах, я вважаю, що буду корисною, якщо відповідатиму за свої слова - не ховатимусь. Якщо демонструватиму на власному прикладі, що сміливі завжди мають щастя. Скрізь, в будь-яких умовах. Я перевірятиму
Ксенічка
26 грудня 2013 13:26
Повідомлення #95

Досвідчена господиня
  • 68

ВАЖЛИВО!

У мене є знайома, яка працювала інтернет-тролем. Я трохи розпитував про цю цікаву роботу - дають список ресурсів, "вводну", керівник "загону" по скайпу координує зусилля. Гідна попостова оплата, обмін досвідом, повний dedication

Я зараз бачу, що в бій кинуті всі сили - як з сторони ПР, так і від "братньої" Росії. І цю інтернет-битву ми програємо. Принцип простий - якщо людина читає новину, а під нею бачить 10+ коментів, у якому біле називається чорним, сприйняття зміщується. Саме ці коменти частково призводять до нерішучості і кривого сприйняття подій людьми, що формують свою думку "з інтернету".

Що ж робити? Під кожною публікацією на "новинних" сайтах, що попадається на очі - ПИШІТЬ ОДИН КОММЕНТ, пару слів з своїм щирим ставленням до новини.

НЕ ЧИТАЙТЕ ІНШІ КОМЕНТИ І НЕ ВІДПОВІДАЙТЕ НА НИХ! Це абсолютно провальна тактика, перевірено десятки разів. Пам'ятайте, що тролів неможливо у чомусь переконати, "позиція" у них прописана зверху. А з гімном змішають якісно, так у цьому у них колосальний досвід і діють вони групою.

На тролів викидують тонни грошей, але нас багато, набагато більше! Разом ми зможемо переламати ситуацію!

Друзі, дайте максимальний репост - бо я не надто "соціальний" ) Сергій Максимець.
Ксенічка
26 грудня 2013 13:28
Повідомлення #96

Досвідчена господиня
  • 68

Сьогодні хочеться сказати те , чого ви , швидше за все , від мене не очікуєте , але воно важливе і цільно .Хто був на семінарах з спіральної динаміці або на моєму виступі на TEDx Kyiv , той пам'ятає одну думку , яку я висловлював багато разів: у нас в країні зруйнована " синя" парадигма мислення , вона підмінена тоталітарним атеїзмом , а в здоровій формі це має бути етична релігія (іншими словами , релігійна етика) . "Помаранчеві" раціоналісти (не плутати з помаранчевою революцією , нічого спільного ) у своєму прагненні до прогресу зруйнували Церква , а тепер дивуються , що під ногами " червоне" палаюче заграва , а ліберальна демократія і вільний ринок ні фіга не виходять.
Потрібно відновлювати соціальні інститути " синьої" парадигми , говорив я , і ми писали про це в спільній статті з Вікторія Сюмар. Але це були благі побажання .
І раптом . Майдан. Майдан як машина часу , як прискорювач соціальних процесів (я вже говорив про це позавчора ) . І знаєте , що мене радує на Майдані , крім усього іншого ? Зміна ставлення церкви і священиків до людей , а людей до церкви і священикам. Молебні кожну годину як необхідна частина нічного життя Майдану. Священики в перших рядах. Священики в натовпі , біля наметів , скрізь, де люди. Проповіді про добро і світі. Дивовижні тексти блаженнійшого Любомира . Релігійний погляд Мирослава Мариновича на стратегію і тактику. Різні конфесії , без взаємної неприязні і перетягування ковдри . Це знак повернення до витоків , звідки далі шлях вгору.Валерій Пекар 24 грудня Київ
Ксенічка
26 грудня 2013 13:35
Повідомлення #97

Досвідчена господиня
  • 68

«Майдан підкреслює гідність людини у спільноті», − владика Борис (Ґудзяк)

Інтерв"ю з владикою Борисом в якому йдеться про здобутки Євромайдану та перспективи розвитку ситуації в країні...ТУТ......................[/url]..
Ксенічка
26 грудня 2013 13:55
Повідомлення #98

Досвідчена господиня
  • 68

..

BABYLON'13..фільми про життя Євромайдану..ТУТ......................

Ксенічка
26 грудня 2013 14:02
Повідомлення #99

Досвідчена господиня
  • 68

І про людей сьогоднішнього часу..тих які діють..

Історії Майдану / Борис з Мукачева. Закарпатський бограч...ТУТ....

Борис приїхав з Мукачева. Разом з земляками на Майдані вони варять дуже смачний закарпатський бограч.
Крапля до краплі, здійметься океан.kraplya.com..

До краплі можна віднести і запропонований пляцок що гарно презентувала Клубнічка!!"Барикади" пляцок..тут..І чудове звернення ..цитую.."Я за справедливість, демократію та вільний український народ! Разом до перемоги!"
Ксенічка
26 грудня 2013 14:13
Повідомлення #100

Досвідчена господиня
  • 68

..хочу ознайомити вас із заявою від громадськості, яку наразі вже підписало чимало письменників, науковців, журналістів, громадських активістів.(Вікторія Наріжна в фб)
Заява від представників громадськості Майдану..тут..

Быстрый ответ Відповісти

1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

Зараз: 24 листопада 2024 19:28

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ

Оголошення

Нове на форумі

Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті

Всього на сайті: 13
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні

© 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.

bigmir)net TOP 100