У нас теж була така проблема, але допоміг небулайзер
Ооо,небудайзер ще минулого року купили,коли третій раз в лікарню інфекційну йшли,бо вдома приступи задухи зняти не могла,без нього я як без рук би була.Цього року вже два рази був той ларенготрахеїт,то сама колола і інгаляції робила.Але коли опалення то досить сухо в кімнаті,хоч на батареях завжди мокрі лашки,тоще й зволожувач купили,в малого той кашель алергічний,маюнаді,що не дарма той зволожувач купили
залежить відтого що лікую, я все роблю за приписом педіатра. Основа фізрочин, а далі додаю або кілька крапель хлорофіліпту, або евкаліпту на спиртовій основі. Якщо чхає, то беру інтерферон в ампулах. Якщо кашель, то муколван, лазолван. Просто на Боржомі без газу, ще колись брала синупрет в капляхі теж давала. Привезла з моря морську сіль, то просто розводжу у воді і теж роблю, але вже без фізрозчину. Але з нею обережно, бо вона дуже сушить. Ще якщо дуже зелені соплі , то даю Декасан, але з ним дуже обережно, бо там хімічний склад, він ніби антисептик, але наш педіатр і лор кажуть, що то можна прирівняти до антибіотика. Все залежить від того, що треба лікувати. Якщо ще щось цікавить, то питайте, радо відповім
я зараз "загорілась" покупкою небулайзера. Але деякі мами кажуть, що лиш даремно викину гроші...
Ми декілька раз ходили робити інгаляції у поліклініку. Робили спочатку з "Боржомі", а через 20 хв вентолін+фіз. розчин. А коли мокрий кашель, то вентолін заміняли на флуіміцил (без антибіотика). Результат був уже після 2 інгаляції)
ще скажи, якої фірми в тебе небулайзер.
--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!
я зараз "загорілась" покупкою небулайзера. Але деякі мами кажуть, що лиш даремно викину гроші...
Можна свої 5 копійок вставлю.То все залежить від того як часто хворіє дитина і як то протікає.Ще раз скажу,що я без небулайзера як без рук.Навіть на море з собою тягнула і там пригодився,бо в малого пішла акліматизація і затягло його вологим кашлем.Я робила там 4 чи 5 днів інгаляції.Переважно як сильно затягає то роблю з пульмікортом+фізрозчин,як вже легше то просто фізрозчин або боржомі.Я прислухаюсь до алерголога,бо мій малий алергетик.Ще можна з амбробене робити.Але як на мене краще то мати під рукою ніж ганяти постійно в поліклініку.Я навіть собі робила з содою буфер як мала ларингіт.Такщо як на мене річ дуже потрібна.Ну для мене то точно
від тебе першої таке чую. У мене весь двір має і в садочку теж мені мамочки рекомендували. У мене фірми Microlife, весною дала до 700 грн, але ще жодного разу не пожаліла. Правда потім виявилось, що можна було домовитись з сусідкою, яка працює в дит лікарні, там приносить постачальник з фірми на гривень 150-200 дешевше, але рідко ця фірма попадає. Знаю, що є ще дешевші фірми, але нічого про них не знаю. В мене в комплект входить маска дитяча, доросла, насадка для рота і для носа, проте я користуюсь тільки масками. Собі і чоловіку інгаляції роблю теж.
Цитата: Ярка
Навіть на море з собою тягнула і там пригодився
аналогічно, саме на морі на собі випробувала, що дуже хороша річ.
Цитата: tay
ходили робити інгаляції у поліклініку
у нас нічого не вийшло, малий не захотів,почав плакати, а медсестра почала кричати, чого він не дихає, то я після вирішила купити собі додому. Малий каже, що літає на літаку, а сусідка включає мультики донечці і так дихає. Основний негативний відзив - це те що не всі діти витримують просидіти 10-15 хв.
У мене Gamma у вигляді паровозика,теж доросла і дитяча насадки.Я минулогороку платила десь 550грн,тепер бачила чи 600 чи 600 з копійками.Дуже задоволена ним.
Цитата: Ludka
А взагалі, то тема починалась про зволожувач....
А то так завжди починається про одне закінчується іншим
одна мама казала, що коли часто робити інгаляції, а потім якщо захворіти наприклад астмою, то інгаляції не будуть допомагати. Та я хоть і не медик та не бачу у цьому зв'язку. У моєму розумінні інгаляція це щось схоже до уколу, тільки з різними препаратами. І не має нічого страшного, якщо при звичайному ГРЗ робити інгаляцію навіть з тією самою "Боржомі". Правда?
--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!