Я ще не отримала подаруночка) Як тільки отримаю, відразу відзвітуюсь
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Сьогодні отримала повідомлення і завтра постараюсь забрати посилку ну дуже вже мені цікаво, хто мій секретний Миколайчик?? завтра або в суботу напишу звіт
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Дійшла і до мене черга писати звіт Несла я свого подаруночка як скарб, зайшовши додому, швидко скинула пальто і давай розпаковувати посилку, і от що я там знайшла:
Листівка, дерев'яні прибори, шоколадні цукерки, безліч кулінарних пакетиків (кисіль, пудинг, загущувач до сметани, кокосова стружка), молочний шоколад, банка для зберігання кави в зернах, барвник, молочний шоколад і каппучіно (яке я вже з задоволенням попробувала))
Олька-парасолька, дуже дякую за подарунки! Все підібрано дуже гарно, все знадобиться на кухні і обов'язково принесе масу задоволення (наприклад каппучіно з молочним шоколадом:)) Бажаю веселих свят Вашій родині, щасливого Нового Року!
--------------------
Дорогий мій Миколайчику Галиночк-щиро вдячна за такі чудові подаруночки,які я чекала з таким нетерпінням-як мала дитина!!Коли чоловік приніс мені чарівну посилочку то я відкривала її з таким нетерпінням-ну хто,хто мій Миколайчик? А головне що він мені приніс а ТАМ-Багатоооо шоколадних цукерок,які зникли коли їх побачила моя дитина і муж чарівна фігурочка Миколайчика з ялиночкою,силіконова лопаточка мого улюбленого кольору,харчові барвники,кориця в палочках,приправа до Глінтвейну яка пахне на всю хату а такожжжжжж.............те чого я хотіла вже давно.......Пристрій для видалення кісточок з вишень- я в шоці як так можна вгадати!!!!!! Одним словом величезне ДЯКУЮ!!!(фотозвіт долучу трошки пізніше коли заберу фотоапарат з ремонту)