Рецепти

Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |

логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?

Рецепти

Відповісти
 "Ой, хто, хто, Миколая любить....", той спішить йому допомагати з подарунками
наталька
15 грудня 2013 19:02
Повідомлення #211

Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар

Бали: 1801
Galina_Nedomirko_,
Ну накінець то, а то я вже вся ся згризла, мені би було простіше і скоріше власноруч завести того пакуночка :feel: та Миколай є Миколай!, дуже ся гризла шоб той гном цілим доїхав, на пошті старалась якось його замотати, пообкладати, ну а потім вирішила шо вже як буде!
Галиночко! дуже тішуся що мої дуже скромні подаруночки припали тобі до душі, що святковий настрій приблизив тебе і твою сім*ю до Новорічно-Різдв*яних свят! Ще раз вітаю з новим Роклм, щасття, здоровя удачі терпіння і злагоди в домі, нехай збудеться все задумане і бажане! щасття Вам !

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
idianka
16 грудня 2013 13:09
Повідомлення #212

Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354

Бали: 5259
Дочекалась я того понеділка, забрала посилочку від дрімфудівської коліжанки Іриски :smile:

Іриночко! Щиро дякую за часточку новорічної таємничості, що ти принесла в наш дім! Були там записник для господині, книжечка "М'ясні страви", відривний календар на 2014 рік (давненько я такого не бачила), силіконовий пензлик, підставка під гаряче, парасольки коктейльні, набір - прихватка, рушник, рукавичка з симпатичною конякою )), коріандр, чорний перець, ванільний цукор, желатин, розпушувач, шоколадка і відкритка з гарними побажаннями.
Ще раз дякую Миколайкові за подарунки! Зичу вашій сім'ї всього найкращого в житті!

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.

В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Natalyi
16 грудня 2013 15:27
Повідомлення #213

Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399

Бали: 4579
Дорога форумляночко ! Сьогодні зустріла Миколайка і просила, щоб потішив Тебе скромними, але щирими даруночками і приніс у Твій дім повний міх добра і радості !!! Обіцяв якнайшвидше до Тебе завітати ! Чекай на нього !

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Лорі
16 грудня 2013 16:28
Повідомлення #214

Файна господиня
  • 51

Репутація: 1756

Бали: 4513
Шановна форумляночко ! Сьогодні вирушив подаруночок до тебе, так що завтра чекай повідомлення з Нової Пошти

Всіх форумлянок вітаю з подаруночками і прийдешніми святами !!!

Незабаром Новий рік
Переступить Ваш поріг!
Хай до Вас він завітає
З тим, що серце забажає.
Хай рікою щастя ллється,
Хай добро в сім’ї ведеться!
Хай між Вами згода буде
Хай Ісус Вас не забуде
наталія3105
16 грудня 2013 18:44
Повідомлення #215

Файна господиня
  • 51

Репутація: 232

Бали: 701
Вітаю усіх з подарунками і наступаючими святами!!!!!
kosacjka
16 грудня 2013 19:29
Повідомлення #216

Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер

Бали: 1839
:what: :wink: :what:
Ой, біжу біжу з новинами. Нарешті добралася до комп'ютера, бо на вихідних комп'ютера я не бачу, то донечка мультики дивиться, то чоловік щось шукає.

Маю дві новини: сьогодні вже виконала обов'язки помічника Миколая і відправила пакуночок слухняній форумчанці, яка весь рік вела себе гарно і повинна отримати подаруночок. А друга новина - я також отримала свого подаруночка, і знаєте, напевно я також була дуже чемною, бо отримала гарного подарунка. Довго розгадувала хто прислав подаруночка і нарешті до мене дійшло що це ОЛЕСЯ.

ОЛЕСЮ дуже тобі дякую за радість, яка прийшла у наш дім з твоїм подарунком.

А у тому чудовому подарунку було стільки всього: фартух, ухватка, кухонна рукавичка, новорічні серветки, форми для печеня, паперові форми для кексів, шпажки для закусок.

Для старшої донечки, від донечки ОЛЕСІ чудові фарби. розмальовки і альбом для малювання - донечка була дуже задоволена

Ще були різні приправи та спеції. Особливо задоволена приправами від Ектора

Також були такі подаруночки - рушнички - 2 шт, шоколадні новорічні яйця-сюрприз - 2 шт, батончики кіндер - 2 шт та шоколадні монетки (кількості точної не знаю, бо поки роздивлялася подарунки вони десь підозріло зникли)
Ці подарунки старша доця розділила для себе і молодшої сестрички (це був самий веселий процес)
Спочатку розподіл пройшов так

Потім Настя сказала, що Даринці ще так неможна солодкого і комбінація подарунків кардинально помінялася

І Даринці дістався тільки рушничок.
І ще була чудова відкритка підписана рукої ОЛЕСІ - це дуже приємно читати привітання від людини яку ти знаєш тільки віртуально, а тут бачиш почерк і читаєш вітання, а уявляєш що спілкуєшся з людиною вживу.

ОЛЕСЯ, вітаю тебе і твою чудову сім'ю з наступаючими святами. Твоїм донечкам здоров'я та щасливої долі. Хай радість і сміх будуть постійними гостями у твоїй хаті. А Божа ласка супроводжує твою сім'ю усе життя і оберігає від усього злого.

--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Ludka
16 грудня 2013 20:37
Повідомлення #217

Файна господиня
  • 51

Репутація: 264

Бали: 658
І я сьогодні відправила подарунка через Миколаямоїй віртуальній подрузі. Казав, що постарається до свята встигнути :love:
Галиночка
16 грудня 2013 21:16
Повідомлення #218

Файна господиня
  • 51

Репутація: 719

Бали: 2470
Марія Митник, ДЯКУЮ!!!!! Сьогодні у нас вдома панує святкова атмосфера і все дякуючи Марії!!!!
:wink: :wink: Ще вчора отримала повідомленя і вже не могла дочекатися!!! А сьогодні як забирали посилочку, то чоловік перепитав: ТОчно Наша - така велика))))) А подарунків на різний смак: шикарнюча коробка цукерок :m0512: , шоколадка, прихваточка з рушночком, і просто рушничок, форма на кекс і кексики, корисні речі для випічки, церковний календар з молитвами (окреме дякую!!), чайний сервіз (для моєї Солі). А ще щирі слова вітання на гарній листівочці. Ми ще довго згадуватимемо тебе Марічко і твої подарунки.

Першим ділом у нас відбулося ПЕРШЕ спільне домашнє чаювання. Моє дитя (2,5 р.) повикладала тарілочки і кружечки і всім наливала чай.
ДЯКУЄМО ЗА ПОДАРОВАНУ РАДІСТЬ!!!!
Ксенічка
16 грудня 2013 21:23
Повідомлення #219

Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068

Бали: 1656
Наталочко, радію що посилочка прибула до тебе і приємна місія допомоги Миколаю виконана). Твій теплий відгук додав часточку тепла і зігрів нас холодного зимового вечора...
Цитата: наталія3105
Як забирала посилку,то аж злякалася,від її розмірів
А це вже хлопці на пошті чуть мені деякі частини подарунку не так справненько перемістили), але нічого головне що основна частина даруночку залишилась цілою)..
Ще одна пожежна машина поїхала сьогодні з Ярославом до бабусі з дідусем.Він уже два дні від тих іграшок не відходить.Усім розказує,що то тьотя Оксана йому такий подарунок надіслала.
Ярославчику наші вітаннячка), радію що дитині догодилось) Нехай ростуть твої щастячка здоровенькі вам на радість.
Ще щось у пакетику,що не здогадалася(просвіти мене???)
Наталочко, це закарпатська паприка з Доброні. Без неї не приготувати майже) жодної національної страви. Приправка може довгенько зберігатись лише десь приховати) в темному прохолодному містечку).Тут..поглянь сюжетик про цю приправку)... Надіюсь посмакує)
Прийміть найщиріші вітання вашій родині від нашої,з побажаннями усього самого найкращого,і Божого вам благословіння!!Ксенічко,як ти підписалася у листівці,то так ти і виявилася справжнім помічником Миколая!!!!

Дорогенька Наталочко, щиро дякую тобі за вітаннячко!! Нехай Господь благословить вашу сім"ю на щастя, здоров"я, радість , мир, достаток, злагоду, кохання та допоможе в здійсненні ваших задумів та сподівань!!

Дівчатка, вітаю вас з наступаючими святами, гарними подаруночками та приємним спілкуванням!!
Канарейка
17 грудня 2013 15:53
Повідомлення #220

Файна господиня
  • 51

Репутація: 950

Бали: 2959
Спішу і я похвалитись своїм Миколайчиком, який отримала від однієї дуже гарної форумляночки з Луцька, на ім'я - Олюся.
Дуже дякую тобі за чудові подаруночки, які нам передав Миколайкочерез тебе.
Отож розказую, що було в подарунках:
* рушничок кухонний з гусками
* серфетки новорічно- різдв'яні
* тарталетки паперові
* іграшка дитяча - машинка
* резинки для волосся з камінчиками
* набір пластиліну зформами для школи
* 2 ємності для цукру/кави
* купу всяких спецій: ванілін 3 шт, куркума, мускатних горіх, кмин, базилік, італійські трави, майоран, розмарин, морква по корейськи.
* ще гарні шоколадні кульки на ялинку
* книжку "пісні страви"
* магнітик на холодильник "Луцьк"
І дуже гарну листівочку, зпривітанням з Різдв'яними святами та привітання до дня народження Андрійка

З.І. Моя мала казала, шо то дужекласна тьотя, шотаке все файне передала!!!!!!!!!!!

ДЯКУЄМО!!!!!!!!!!!!!!!!! І З НАСТУПАЮЧИМИ СВЯТАМИ !!!!!!!!!!!!!!!
Быстрый ответ Відповісти

1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

Зараз: 23 листопада 2024 19:47

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ

Оголошення

Нове на форумі

Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті

Всього на сайті: 17
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні

© 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.

bigmir)net TOP 100