--------------------
Терпи…Усе колись минає… Живи на зло всім тим, хто зневажає. Даруй тепло тому, хто це цінує. І не шукай минулого. Його вже не існує...
svet, якщо не пройшло 14 днів ви можете свій товар обміняти або взяти інший на ту суму товар, або забрати гроші.Чому хтось має заробляти на не якісному товарі .
Лорі, я це добре розумію, але в даному випадку вирішує чоловік, а він сказав, що нерви мотати не буде із-за лапшорізки, бо їх "спеціалісти" можуть все одно сказати, що всередині, наприклад, були механічні пошкодження і поверненню або ремонту не підлягає. Така позиція мого чоловіка
в мене така ж історія з блендером,на другий день зламався,теж нігде з ним не йшла-це марна справа півроку будуть перевіряти а потім скажуть,що зламалася з вашої вини.Наші знайомі розказували ,що в Америці можна повернути товар навіть якщо він тобі просто несподобався-нам нажаль до цього ще далеко
Ото й користуються вашою добротою. Я особисто повертала прес для печення бо у нього гнулися кольца і гроші мені повернули. Хоча й казали що я уж його використовувала. На моє пояснення що хороші речі ніхто не поверне , она погодилася. Продавець пробувала запропонувати точно такий прес і виявилося що у всіх пресів з тієї партії прогинаються диски.
svet, навіть не думайте це собі залишити,ми повертали і не раз,вони там трохи починають хамити,але нагадайте,що є захист споживача,я розумію ,що то нерви,і нам потріпали,але міняли.
svet, навіть не думайте це собі залишити,ми повертали і не раз,вони там трохи починають хамити,але нагадайте,що є захист споживача,я розумію ,що то нерви,і нам потріпали,але міняли.
Ти права. А то у хаті може назбиратися велика кількість речей, які використати не можна, а викинути щкода. Неякіснй товар повертаємо
По закону, якщо товар виходить з ладу з вини виробника,то його обов"язково обмінюють на аналогічний,або повертають гроші...Для того,щоб в становити,чи ця поломка з вашої вини,чи це заводський брак,потрібно зробити певну експертизу...зазвичай товар відправляють у сервісний центр і там вамм видають певне заключення(це з приводу теніки).....щодо лапшорізки,я так розумію,вона механічна,то ви маєте повне право на обмін чи повернення
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!