Добрий день! Попробую ще раз написати. Вибачайте за помилкі, бо давно вже не писала.Лапшерізки є різні: ручні, електричні і приставки до комбайнів. З ручних тут у нас дуже популярна ІМПЕРІЯ, та МАРКАТО ,АТЛАС(у атлас лист тіста виходить вужче), є і багато інших марок. У мене імперія, в принціпі задоволена, але давно вже її не використовую. До ручних імперія при бажанні можна докупити мотор. Імперія одна з найдорожчих, але її вистачає на багато-багато років. Є імперія електрична з вмонтованим мотором, але я єю не задоволена, по перше дуже дорога і того не вартує. має тільки 2 швидкості і як для мене дуже повільна, швидко перегрівається. І останнє, то приставки до комбайнів, яка мені власно подобається більше всього. Комбаїн у мене крупс, але є і для кенвудів, і для кітченаід. Різниця між машинками і приставками : у приставок можна робити любу швидкість і дуже добре, що мають 9 розмірів товщини, а всі решта тільки 6, і як для мене то 5 розмір затовстий, а 6 затонкий. Всі машинки час від часу треба чистити ( бо там збираються лишки тіста) і заважають працювати ,але то треба робити ДУЖЕ ОБЕРЕЖНО ! щоби не збити настройку валіків. Коли вибираєте машинку перевіряйте щоб валіки були параллельні при всіх розмірах товщини. На жаль маю мало часу, але з задоволенням відповім на всі ваші запитання. Можу відповісти також по скайпу Irene67. питайтися, буду щастлива якщо зможу комусь допомогти !