Тут виставляєм торти ляльок Барбі, Братц і інші...
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Усім дуже-дуже дякую!!!!!!!!!!!!!!!!! Без Вас і ваших порад у мене б зовсім нічого не вийшло.Щиро вдячна всім за допомогу! Гості були у захваті,фотографували пів години перш ніж розрізати тортик! Потупив уже перший заказ похресниці на рочок.Ще раз усім величезне дя-ку ююююююююююююююююююю!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Нижній корж-це з пляцка орхідея(з мого записника).2 маково-кокосові коржі перемащені кремом.Попробую написати рецепт і вставити посилання(правда ще не пробувала це робити )
lana,Ланочка ви МОЛОДЧИНА!!!Лялічка дуже гарна,я бачила щасливе личко внучки-симпатюльки!!!Бабуся постаралась на славу!!!!! Свєтік,Гарна акуратна робота,МОЛОДЕЦЬ Марія БМВ,дуже гарненька і рівненька Барбі,МОЛОДЕЦЬ!!! ДІВЧАТА,ТАК ТРИМАТИ!!!!!!!!!!
Моя перша Барбі! Велика подяка Марі4ці за МК. І за Барбі, і за рози. Дуже гарно і все зрозуміло роз"яснено. Багато спробувала рецептів тортів все получається, і все дуже смачне. Велика Вам всім подяка!