Тут виставляєм торти ляльок Барбі, Братц і інші...
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
нетік, форми в мене були різного розміру , найбільша мала розмір 21 см -2 паляниці, 20 см -2 , 16 см -2 ,а ще були на 10 і 8 см, що не ставало по краях доклала обрізками , тіста в мене рецепту якраз вистачило )))
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.
Дівчатка, спасибі вам велике! Щодо внучки- то її більше приваблювали свічечки, а от гості були в захваті( бо ж вони не бачили дрімфудівських барбі, їм ні з чим було порівняти!!!), але дуже просили, щоб не різали, одна навіть розплакалася і запропонувала...засушити на згадку.Кіно!!!!
Ланочко, гарна лялічка, уявляю, як онуця тішилась!!! І реакція дітей зрозуміла--ясно шкода таку красу різати! Я коли доні робила торт-ляльку, вона у всьому брала участь, бачила, як ляльку загортала в харчову плівку, прикрашала. А от маленька дівчинка, яка була в нас на святкуванні теж не зрозуміла, чого ляльку ріжуть, мало не розплакалась!