Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Відгуки про медичні заклади та їх працівників
KASYA
9 лютого 2013 23:49
Повідомлення #11


Файна господиня
  • 51

Репутація: 544
Група: Кондитер
Повідомлень: 635
Реєстрація: 24.01.2012

ICQ:--

Бали: 1254
Хочу теж вставити своїх 5 копійок. Як кажуть тут дівчата - є люди і є людиська, є справжні лікарі, а є просто "хапуги". Зустрічала і таких і таких.
Коли в 2004 році мій чоловік мав дві дуже складних і серйознх операції на кишечнику, нас , можна сказати випадково звели в медінституті з хірургом Андрієм Теодоровичем Чикайло. То по нинішній день я йому дякую і низько кланяюсь. Це лікар і хірург від Бога. І дай Боже йому і сил, і здоров"я, і терпіння ще на дуже багато років. Не було дня (і вихідні, і свята), щоб його не було в лікарні біля своїх прооперованих. Коли я заводила мову про гроші, завжди зупиняв - от загоїться все в чоловіка, тоді поговоримо. І коли інші хірурги брали гроші, буквально після закінчення операції, назвавши конкретну суму, ми своєму дякували аж при виписці з лікарні. І суму він не називав. Скільки дали - стільки дали. А анастезіолог - цей зразу і конкретно: якщо доларами то стільки, а якщо гривнями, то стільки. Так що всі різні - і люди, і людиська, і лікарі, і хапуги. Якщо вони вчилися за гроші з нулем в голові - то такі вони і лікарі, і совість їх не замучить, бо гроші затрачені "на навчання" треба "відбивати".

--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
Перейти на початок сторінки
olg.gonchar
10 лютого 2013 09:13
Повідомлення #12


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
У мене син лікар, з третього курсу мед.університету уже пішов працювати на швидку допомогу-а це ох яка школа. Бувають дуже складні випадки, особливо аварії, де треба діяти дуже оперативно. Ви б тільки бачили як вони стараються кожному вберегти життя, і коли це вдається зробити, здавалось би уже в безнадійній ситуацїї, та його щастю нема меж.Кожний раз приходить з чергування і ділиться зі мною враженнями і я бачу як йому важливо допомогти людині. Тому не можна так огульно. Лікарі то не якась окрема каста, це зріз суспільства. Як серед нас всіх є хороші, і погані, і добрі, і злі і т.д. І ми не сім"я олігархів, котра могла дати синові таку освіту. Я, його мама, з 17 років в інв. візку, і народила сина вже в такому стані.І саме лікарі допомогли народитися цій дитині без операції міцним здоровеньким козаком.Емілія Павлівна Галас-ніколи не забуду вас, молюся за вас і всю вашу родину. А скільки ж подвигів роблять лікарі.....
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
10 лютого 2013 10:08
Повідомлення #13


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14624
та.. то все зрозуміло, є різні люди, як і в кожній професії. Мене просто так зачепило то все.. І згадалось все на світі, і як я лежала на родильному столі, підійшла медсетра, чи хто то там був і спиталась, коли це я думаю розрахуватись, а я молода, дурна і геть чисто нічого не соображала, шо від мене хочуть і чому я маю йти родити з грошима в кишені. А коли мені приїхали забирати дитину з роддома, то лікарка прийшла і сказала, шо я вас не виписую. Я так зрозуміла, що пані грошей хочуть, а грошей в мене був повний нуль на той час, то я зібралась захищати і себе і ту дитину. І знаєте, шо я зробила? Я підійшла в кабінет до неї, і кажу, я вас правльно зрозуміла? Поки я не дам вам грошей ви мені не випишите дитину??? То ви би бачили, що там з нею творилось. Вона чуть сама ту дитину на завивала. Навіть на вулицю вибігала попрощатись і казала, приїжджайте ще!
Я не хотіла узагальнювати всіх лікарів. Визнаю, на емоціях неправильно трохи написала
Цитата: Натонька
Ану, хто в нас тут є лікар... не мучить вас совість, скажіть?

Потрібно було написати "такий лікар", тобто той який гроші бере нагло. І прямо тобі в очі каже "Дай" Ясно же, якщо лікар добрий і поміг і зробив все можливе, то йому і самому віддячитись хочеться. Але то не лікар має вирішувати, хто і коли і скільки має дати. В нього є зарплата, він ж не живе тільки на наші гроші.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Іванка
10 лютого 2013 10:22
Повідомлення #14


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Цитата: KASYA
Це лікар і хірург від Бога.

Шкода,що таких людей одиниці.
На цю тему можна багато говорити,роздумувати,аналізувати...а що поробиш у нас така держава "риба гниє з голови" В кожну організацію чи то лікарня,чи просто земельний відділ чи якась інша організація всі хочуть "на лапу" і ті хто беруть у них точно совісті нема, це так низько і по-жебрацьки.
Перейти на початок сторінки
uliana_y
10 лютого 2013 10:28
Повідомлення #15


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
Цитата: KASYA
Андрієм Теодоровичем Чикайло

Два рази пересікалась з Чекайлом.правда до операції діло не дійшло!!Я переплутала його ініціали на що він дуже образився!!Потім привела до нього маму він пощупав її на коридорі сказав що треба різати і все!То мені складно писати про свої враження!!!)
Цитата: Ірка-Шкірка
питалася на Мечнікова

Про цей мед заклад мені взагалі складно писати!!!!! :wassat: Мій лікар за 2 дні до пологів щез,поїхати по гарячі путівці,дав свого кума той
так мене стимульнув,що я вся порвалась.дитина була велика пішла різко!Він кричав не тужся!Але я нічого не робила тільки відчула ніби всю середину облили окропом!Все потім год зашивали.У виписці про нутрішні розриви нічого не вказано.Після пологів температура 39 вночі марила з дитиною в ліжку!!!В малого почав боліти живіт то я в такому стані бігіла з 3 поверху в підвал в апетку 5 разів за ніч!!!Почали капати антибіотики.Казали ендометріоз,хоча виділень не було.Груди дуже набрякли,тверді!!!!З скандалом виписалась!!!!!Сказали,що роблю помилку,за 2 дні повернусь.Але приїхала додому сама з чоловіком так вимучила ті груди.Були бурачкові!!Але температура спала відразу!!!
Була така зміна старенька що прийшла сама забрала малого і каже ви спіть,дивіться яка ви вимучена!!я дала їй гроші,то вона аж зніяковіла!!!
Була інша зміна.Лежала зі мною жінка мала дуже важкі пологи,мала була дуже її вредна весь час плакала,вона просила,щоб малу трошки забрали.Дає 20грн.А м\с каже а нас дві!!!!І все атки приносили їй дитину кожні пів години!!!
А про обкурених лікарів дитячих я мовчу!!!Моя була ще така нічого!!Дала їй 200грн.Вона приходить на 2-ий день каже ще 200грн за палату.Бо яч мала дати 400грн.За не ї ми вже заплатили,як йшли родити!!То був просто дурдом!!!!я вийшла в такому шоці!!!!!Просто порівняла,що я роблю за зміну!!!А що вони!То взагалі!!Були ще там дві сестри на зміні то такі добрі,що передати не можу,уважні.а решта все!Просто дурдом особливо вразило ставлення гінекологів та дитячих лікарів!!!Я ще такого не бачила!!

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
gutka
10 лютого 2013 11:56
Повідомлення #16


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Іванка
Шкода,що таких людей одиниці.

цілком згідна
у мене недавно була така історія у нашій лікарні, у мого чоловіка вперше були ниркові коліки, ми незнали шо робити, біль була нестерпна, зрозуміють ті хто це переживав, так от, я викликала тата аби він нас відвіз до лікарні:
на приймальному нас відправили на УЗД, тож ледве туди дійшовши чоловіку зробили обстеження і написали заключення, повернувшись назад в муках ми понад годину чекали коли нарешті до нас підійте лікар (він не був ні на операції, ні спасав безнадійного хворого, а просто розмовляв у себе в кабінеті), бо без нього ніхто нічого робити не може, як нам пояснили, тоді цей час здавався вічністю, але це ще невсе, коли нас відправили у відділення - де мали надати першу допомогу, мені повідомили що ліків немає і написавши на листочку довгий список ліків вручили його мені, аби я їх купила, тож тільки після того як я збігала до аптеки і придбала необхідні медикаменти нам надали допомогу, Богу дякувати - страшну біль послабили, ось такий екстрим, а далі навіть нехочу писати про ставлення лікаря до хворого - простої людини. Ось тільки була одна медсестра, яка давала слушні поради щодо лікування, тож згодом ми вже лікувались самі вдома, але хіба це вихід
....от тому я думаю, шо таких історій буде більшість
Перейти на початок сторінки
інна
10 лютого 2013 12:01
Повідомлення #17


Молода господинька
  • 34

Репутація: 200
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 246
Реєстрація: 24.03.2012

ICQ:--

Бали: 794
Нажаль добрих лікарів тепер дуже мало.Але можливо це тільки в нашому місті в лікарні таке,що хірурги приходять п*яні на операції,за цей рік померло 3 людей на операціях і виних не знайшли.Мені 5 років тому "пощастило" попасти до нас в лікарню після пологів та щей на Дмитра,медсестри були такі п*яні,що не могли капельницю поставити з роддому кликали анестезіолога,потім прямо в палаті кликали її на стограм,але дуже переймалися що закуски вже нема.Коли я була вагітна вдруге не заплатила в жіночій 5 гривень за РВ 3 то 3 рази потім перездавала бо казали що не добрі аналізи.Кажуть що за кордоном дорога медицина,страхівка і т,д, не думаю що в нас похід до лікарів обходиться дишевше.І чи позволив би собі хоч один лікар закордоном з такою наглістю,неповагою і зверхністю ставитись до пацієнтів як більшість наших лікарів
Перейти на початок сторінки
Тереза
10 лютого 2013 12:54
Повідомлення #18


Файна господиня
  • 51

Репутація: 465
Група: Кондитер
Повідомлень: 841
Реєстрація: 18.03.2012

ICQ:--

Бали: 1621
Я працюю в лікарні,то навіть на медогляді,який є обов,язковим раз в рік-потрібно платити,приходиш в лабораторію,а мені кажуть,так,як ви наш працівник-то з вас половина суми,гінеколог-плати,попадаєш з хворобою-плати.В нас були курси з цивільної оборони в лікарні всі в клубі сиділи і слухали навчання,то наші хірурги казали-чого ми тут сидимо-коли по коридорах ходять гроші.Ви зрозуміли-вони людей не мають за людей-а ходять гроші.Але не можу всіх рівняти,бо є лікарі дуже добрі і як фахівці, і людяні,просто тих перших на-жаль більше.
Перейти на початок сторінки
uliana_y
10 лютого 2013 13:53
Повідомлення #19


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
я думаю ,що не погано було б створити темку відгуків пролікарів.Такі темки є на різних форумах.Вказувати назву закладу і так далі??Хто за хто проти?)

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
інна
10 лютого 2013 14:43
Повідомлення #20


Молода господинька
  • 34

Репутація: 200
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 246
Реєстрація: 24.03.2012

ICQ:--

Бали: 794
в нашому місті зараз дуже гарний мер який зробиль ліки в лікарнях безкоштовними,закупив багато сучасної апаратури так от біда що на тих апаратах нема кому працювати і часом людям аж у Львові або Києві встановлюють правильний діагноз,інколи нажаль вже запізно.
Цитата: uliana_y
темку відгуків пролікарів.

Він також створив в однокласниках групу про медицину,коли хтось там погано про когось напише то мед працівники пишуть в повідомленнях людям ,що поїдете лікуватись в іншу обл. і т.д.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 29 квітня 2024 20:30

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 31
Гостей: 28
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100