Марія БМВ, де то можна такий купити!??І я хочууу!!!Дивилась в Метро 270грн шприц з 3 насадками.Була в шоці!!!
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
так як я років пятнадцять свого життя пропрацювала коло тортів, то такі насадки найкраще брати не в мішечок чи шприц, а в паперовий кульок А4. Знизу відірвати кусочок і закинути формочку+крем і вперед....ех, не вмію пояснити, то показати було б добре
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
uliana_y,це перед самою вечерею мені такий сюрприз зробила по пошті НЕТІК. В нас такого ніде не зустрічала ,він є в Золочеві,тому цей подарунок дуже для мене дорогий! Ще раз хочу подякувати Наталочці за її доброту! Ластівко,що прям такий листок білий як ксерокопії роблять можна використовувати,а він від крему не розмокне? Шось до мене ше недійшло як то треба робити!
Ой, так-так, дуже потрібні. Вони мусять уміти під час роботи вправно користуватися чарчиною , уміти гарно колядувати , а ще мати добру ластівчину вдачу !!!!
Ластівко,що прям такий листок білий як ксерокопії роблять можна використовувати,а він від крему не розмокне? Шось до мене ше недійшло як то треба робити!
Так! звичайний листок для ксероксів, або я брала листок з середини зошита, скручувала кульок, відривала знизу трошки, щоб формочка туди впалаі затрималась, накладаю крем, загортаю вгорі і вперед...спробую на днях сфоткати, правда без крему, бо я не маю здоровля більше до вахти на кухні аж до Паски
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
бо я не маю здоровля більше до вахти на кухні аж до Паски
До Великодня ,то задовго))).Поки рухаємось,доти живем))
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
До Великодня ,то задовго))).Поки рухаємось,доти живем))
Це для вас може задовго, а для мене, яка не любить кухні - саме норма Щодо руху по життю - я фору дам любому )))))
Марія БМВ, щойно побачила тут твої дописи. я дуже рада що сподобалось. правда в наборі нема насадки для рози, вона окремо, бо і собі заказувала... користуйся наздоров"я, надіюсь вони стануть у пригоді...
Цитата: Марія БМВ
,що прям такий листок білий
краще брати пергамент, але тепер зручніше користуватись одноразовими мішками, я ж дала тобі на пробу...
lana, вітаю з подарунком, це дуже гарна і корисна річ...
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!