Дівчаточка,дуже-дуже хотілось ще вчора похвалитись і подякувати,але не встигла.Тож розповідаю сьогодні,який приємний сюрприз і несподіванка чекали мене вчора до Святої вечері! І все це неждано-негадано підстроїла наша люба і дорога... НЕТІК,якої тут зараз дуже сильно бракує!Ви не можете собі уявити моє здивування і надзвичайну радість,коли мої очі побачили посилочку з таким омріяний мною здавалось би всього навсього кондитерським шприцом з металевими насадками(там ще була дуже гарна Новорічна відкриточка підписана від руки і шоколад "Міленіум),який одразу ж став мені таким дорогим! Моїй радості не було меж,а великі очі від здивування чоловіка пам"ятаю і зараз,він ніяк не міг собі уявити,що подарунок прийшов до мене від зовсім "незнайомої людини з інтернету",після чого ж сказав:"Світ не без добрих людей" і тішився разом зі мною! Наталочко,я тобі щиро вдячна,за те,що подарувала мені море радості і втіхи у перед день Різдва,від твоєї посилочки повіяло таким приємним теплом і людяністю,яке я буду дуже довго пам"ятати. Спасибі тобі величезне за подаровану тобою масу позитиву,добра і радості,твій приємний сюрприз вдався на всі 100%! фотки виставлю завтра,бо чомусь сьогодні ніяк не хоче грузитись!
Я теж похвалюся. Тільки не смійтеся, бо в мене бажання було не традиційне Чоловік довго не погоджувався (чомусь?) виконати його ні на день народження, ні на інші свята. Як варіант- пропонував мені то блендер, то нову плиту. Аж раптом(я вже й не сподівалась ) на Новий рік я знайшла під ялинкою (звісно, у себе в хаті) таку жадану...газонокосилку. (Фото виставлю навесні, бо зараз винесли в підвал)
Ланочко, та то він,мабуть, для себе організував, а подарував-тобі, отже, подарунок спільний. Косити будете по черзі, чи цю важливу роботу повністю довіриш йому, як водію зі стажем? Насправді-це дуже важлива річ для присадибної ділянки. В нас є дві різні косарки, і обидві мають загрузку весь сезон. Але, ця робота - повністю парафія мого чоловіка.
Насправді-це дуже важлива річ для присадибної ділянки
Так, у нас там і газону того- метра 3, і садочок невеличкий, але коли підстрижене- то так гарно виглядає! А кожного разу на роботі не напросишся, та й не люблю я з чужою технікою мати справу. А от чому чоловік упирався- не знаю! А косити ,звісно, буде він, але... під моїм чуйним керівництвом
на Новий рік я знайшла під ялинкою (звісно, у себе в хаті) таку жадану...газонокосилку.
Лано, вітаю з подарунком!!! Такі довгоочікувані подарунки приносять море радості! У нас уже всі в родині обзавелись газонокосарками, тільки швагро любить більше косу, ніж сучасний електропристрій! Бажаю, щоб біля хати завжди витав запах свіжоскошеної трави!!! Я його так люблю!
Таке нетрадиційне,як для жінки бажання)))) і подарунок!!!!Я також довго чоловіка просила,щоб диван купив))).Нема гостям де спати,мої батьки в гості приїзджають.І нарешті збулось!!!Купив Я думаю ,що всі жінки інколи дивують своїми бажаннями чоловіків)))
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
lana, може там помічники треба для косіння газонів? ))) А мені подарували нову орхідейку, вже маю три - біла, вишнева і ще невідомо яка, бо не цвіте
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого