Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 В гостях у Женi., Мої рецепти для Вас.
ssaazzoonn
8 січня 2013 20:02
Повідомлення #11


Файна господиня
  • 51

Репутація: 421
Група: Кондитер
Повідомлень: 1087
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 963
Бiгус галицький.
Страва дуже проста у приготуванні.
Для приготування нам необхiдно:
свiжа капуста
свинина
ріпчаста цибуля
помiдор
морква
картопля
лавровий лист
цукор
чорний мелений перець, сіль
Свіжу свинину нарізати, посолити, посипати перцем і злегка обсмажити на розігрітому смальці.Окремо пасерувати цибулю, додати моркву, продовжувати пасерувати 10 хв. Цибулю з морквою з"єднати зi смаженою кусками свининою, залити бульйоном, додати нашатковану капусту та продовжувати тушкувати. Картоплю порiзати скабочками, додати до нашого бiгуса. Далi додати дрiбно порiзаний помiдор, посолити, поперчити, дати лавровий лист. Тушкувати до готовностi.

Повідомлення відредагував ssaazzoonn - 22 лютого 2014 14:52
Перейти на початок сторінки
oksana d
8 січня 2013 20:40
Повідомлення #12


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Женя! Прийми і мої вітання з відкриттям смачної сторіночки! Бажаю гарних ідей у приготуванні смаколиків, вдячних гостей та натхнення на кухні!
Я впевнена, шо буду часто заходити до тебе на каву, чи на чай!


Перейти на початок сторінки
Darka
8 січня 2013 21:37
Повідомлення #13


Файна господиня
  • 51

Репутація: 621
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 12.11.2012

ICQ:--

Бали: 712
Дякую за бігус,буду готовити.Тим більше це як одне блюдо і мясо, і овочі.Знаю що це дуже смачно.

Повідомлення відредагував Darka - 8 січня 2013 21:38
--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Перейти на початок сторінки
Tatiana
9 січня 2013 11:43
Повідомлення #14


Файна господиня
  • 51

Репутація: 557
Група: Кондитер
Повідомлень: 963
Реєстрація: 9.07.2011

ICQ:--

Бали: 2747
Бигос - це дуже смачно. :winked: Теж дуже полюбляю цю страву.
Перейти на початок сторінки
ssaazzoonn
12 січня 2013 10:38
Повідомлення #15


Файна господиня
  • 51

Репутація: 421
Група: Кондитер
Повідомлень: 1087
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 963

А це мiй БIГУС ПО-ГАЛИЦЬКИ :amam:
Перейти на початок сторінки
oksana d
12 січня 2013 10:43
Повідомлення #16


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Цитата: ssaazzoonn
А це мiй БIГУС ПО-ГАЛИЦЬКИ


Обовязково приготую і відзвітую! Він в тебе такий апетитний.....ммммммммммм

Перейти на початок сторінки
боженка
12 січня 2013 10:49
Повідомлення #17


Файна господиня
  • 51

Репутація: 481
Група: Кондитер
Повідомлень: 480
Реєстрація: 2.03.2010

ICQ:--

Бали: 857

це за смачний бігус!
Перейти на початок сторінки
ssaazzoonn
12 січня 2013 10:57
Повідомлення #18


Файна господиня
  • 51

Репутація: 421
Група: Кондитер
Повідомлень: 1087
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 963
Цитата: oksana d
oksana d

Цитата: боженка
боженка

Дiвчата, щиро вдячна за теплi слова !!! Менi надзвичайно приємно !!! :belay: Готуйте на добре здоров"ячко!!! :love:
Перейти на початок сторінки
Лорі
12 січня 2013 11:19
Повідомлення #19


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1756
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 988
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 4513
ssaazzoonn,
вітаю з відкриттям власної смачної теми. :b5a:
Перейти на початок сторінки
ssaazzoonn
12 січня 2013 17:22
Повідомлення #20


Файна господиня
  • 51

Репутація: 421
Група: Кондитер
Повідомлень: 1087
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 963
Маїна.

М"ясо (краще свинину і яловичину) перемолоти на м"ясорубці зi смаженою цибулею. Посолити, поперчити, додати приправ, якi любите, зелень. Вермішель павутинку відварити до готовності, але щоб не переварити. Змішати фарш із вермішеллю.
Далi беру готове листкове тісто. Розкачую на присипаній борошном поверхні дуже тонко. На дві третини тіста викладаю фарш і скручую рулетом. Кінці защипую. Викладаю на змащене маслом деко.
Відділяю жовток від білка і збиваю. Змащую рулет і ставлю в розігріту духовку на 30-40 хвилин.



Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 09:53

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 66
Гостей: 61
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100