Бiгус галицький.
Страва дуже проста у приготуванні.
Для приготування нам необхiдно:
свiжа капуста
свинина
ріпчаста цибуля
помiдор
морква
картопля
лавровий лист
цукор
чорний мелений перець, сіль
Свіжу свинину нарізати, посолити, посипати перцем і злегка обсмажити на розігрітому смальці.Окремо пасерувати цибулю, додати моркву, продовжувати пасерувати 10 хв. Цибулю з морквою з"єднати зi смаженою кусками свининою, залити бульйоном, додати нашатковану капусту та продовжувати тушкувати. Картоплю порiзати скабочками, додати до нашого бiгуса. Далi додати дрiбно порiзаний помiдор, посолити, поперчити, дати лавровий лист. Тушкувати до готовностi.