Любі мої дівчатка! З Новим 2013 роком - роком Змії! Астрологи обіцяють в цьому році багато подарунків та сюрпризів для кожного. Не пропустіть свої подарунки долі. Щиро бажаю вам, щоб серед цих подарунків виявилися здоров'я, щастя і любов. Та й матеріальні подарунки теж будуть не зайвими. З Новим 2013 роком!
ДОРОГI ФОРУМЧАНКИ ! З НОВИМ РОКОМ! З НОВИМ ЩАСТЯМ! З НОВИМИ РАДОЩАМИ! З НОВИМ ЗДОРОВ"ЯМ! З НОВИМИ УСПIХАМИ! З НОВИМИ ВЕСЕЛОЩАМИ! З НОВИМИ IДЕЯМИ ! З НОВИМИ ДОСЯГНЕННЯМИ! З НОВИМИ ЦIЛЯМИ ! З НОВИМИ ПОДАРУНКАМИ!
Дорогі дівчата.Поздоровляю Вас усіх і Ваші родини з наступаючим Новим роком.Нехай цей Новий рік несе у Ваші домівки здоровя,щастя,удачу,добробут,радість та любов.Нехай Ваші руки ніколи не знають втоми а у Ваші добрі серця ніколи хай не закрадеться смуток.
--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Дівчата! Щиро вітаю вас з Новим Роком! Бажаю у Новому Році отримувати безліч гарних та незабутніх вражень, бути оточеними коханими та рідними людьми і бути по-справжньому щасливими!!!
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Дорогі дівчатка!!! Всіх Вас щиро вітаю з наступаючим Новим роком! Коли проб'є дванадцята година, І старий рік зустрінеться з Новим, Хай пощастить і Вам, і всій родині, Ми зичимо, щоб посміхнулись Ви! Хай казку принесе на крилах вечір, І казка щоб затрималась на вік, І під ялинку щоб чарівні речі Приніс Вам щедрий дядько Новий рік!
Дорогі друзі Від усієї душі бажаю Вам та Вашим рідним великого людського щастя, міцного здоров'я, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч. Нехай прийдешній рік виправдає Ваші найзаповітніші надії і прагнення, принесе достаток і добробут Вашій сім'ї. Нехай панують у Ваших домівках мир, взаєморозуміння й любов. З Новим роком !!
Дорогі мої подружки, щиро вітаю усіх вас і ваші родини з Новим роком! Хотілося б побажати, нехай Новий рік принесе вам..:-))))" але ми-то знаааааєєєєємо, що нічого він нам не принесе, :-)))Так що, живіть добре, що б там не було. Вмійте бути щасливими! Це дуже просто, якщо не робиш нічого такого, про що потім жалкуватимеш..
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Любі форумчаночки!!! Вітаю усіх з Новим Роком!!! Нехай Ваші домівки наповнюються щастям і любов"ю!!! Щоб усі бажання здійснилися!!! Щоб кожна з нас мала своє (можливо трохи банальне) жіноче щастя))) Дівчатка, здоров"я Вам і Вашим родинам!!! З Новим, 2013 роком!!!
З Новим роком! З новим щастям! Хай завжди в очах іскряться Усміх, радість і кохання, Хай здійсняться всі бажання!
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Форумляночки, вітаю з новим 2013 роком!!!! Колихається Всесвіт У чистій грудневій колисці, Накриваючи Землю Зоряним своїм полотном, І пухнасті роки, Що й хвилини не встоять на місці, Стукотять у серця І по світу мандрують рядком. А життя - мов сірник, У безмежжі запалений Богом, Що потомлені душі Любов'ю і миром зігрів, Ось і ще один рік Покотився тихенько під ноги... Дай нам, доле, побільше Щасливих і тихих років!