Грає місяць-чарівник пісню на сопілці, причаївся Новий рік в ялинковій гілці. Снігом сипле заметіль зорями неначе. Зичу втілення надій, щастя і удачі! З Новим роком!!!
Підходить Новий рік Змії, Вірніше підповзає! Багато щастя і любові Змія нам обіцяє! І кожен з радістю в свій дім, Впустити гостю мусить! І не турбуйтесь ні про що, Зміюка вас не вкусить! Рік Зміїний – рік любові, Хай же будуть всі здорові. Море сміху я бажаю, З Новим роком вас вітаю! Щоб зміюку приручити, Її треба задобрити, Обігріти, накормити, І горілочки налити. І тоді життя для вас, Стане просто суперклас!
Дрімфудчаночки з Новим Роком!!!!!!
--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!
З Новим Роком!!!!! Нехай він принесе всім нам радість і веселощі, посмішки і гарний настрій, зробить красивими і щасливими, добрими й сильними! Нехай кожен відчує Новорічне Диво! Нехай збуваються бажання, загадані у новорічну ніч! А сім'я твоя живе у достатку і благополуччі!!!
Опівночі, затамувавши подих Чекає казки добрий люд, Не буде негараздів жодних - Всі біди спалює салют ! В огнях гучних, несамовитих Народжується шал надій І сподівання справ великих І обриси здійсненних мрій Купайтеся ж у мріях ясних, Вершіть великії діла, Подій очікуйте прекрасних, Мішки готуйте для добра. Хай щастя Вам у Новім році Приносить кожна - кожна мить ! Удачі Вам на кожнім кроці, Хай серце з радості щемить. Забудьте сум, незгоди, сльози, Насипте кошики тепла, Щоб в дощ і сонце, і морози В родині злагода була !
Сніг навколо все кружляє, В ковдру білу одягає, Між ялинок і беріз, Рік Змії до нас приліз! Ви не бійтеся, не плачте, Все погане всім пробачте, Новий рік Змії прийшов, Можна мріять знов і знов. Забажайте у зміюки, Щоб пошила нові брюки, Також змійка щоб давала, Кожен день кусочок сала, Щоб горілка також була, Щоб зміючка не забула, Ті «доляри», що «зелені», Що купить лиш «мож» по жмені, Насичала б вам камаз, Щоб поїхать на Кавказ! Все сьогодні ви просіть, Щоб вам з голоду не вить, І Змія у цьому році, Все здійснить лежа на боці!
Підходить Новий рік Змії, Вірніше підповзає! Багато щастя і любові Змія нам обіцяє! І кожен з радістю в свій дім, Впустити гостю мусить! І не турбуйтесь ні про що, Зміюка вас не вкусить! Рік Зміїний – рік любові, Хай же будуть всі здорові. Море сміху я бажаю, З Новим роком вас вітаю! Щоб зміюку приручити, Її треба задобрити, Обігріти, накормити, І горілочки налити. І тоді життя для вас, Стане просто суперклас
З Новим роком я вітаю, Щастя від душі бажаю; І щоб був наступний рік Значно кращий, ніж торік. Щоб ви з успіхом трудились Та на свята веселились; Аби грошей повен міх Заробили ви за рік. Щоб цвіли, неначе квіти, Та несли вам втіху діти. А ще зичу вам усім, Щоб в добрі купався дім. Щоб жили ви у здоров’ї ,Мирі, злагоді й любові І щоб щедрими столи Для гостей завжди були. Зичу вам добра й удачі, Хай на полі чи на дачі Неодмінно в рік Змії Вродять врожаї рясні. Щоб збулись всі ваші мрії, Сподівання та надії; Щоб здоров’я, як граніт, Дав вам Бог на сотню літ. Щоб на радість всій малечі Ви зібрались на Святвечір І як справжнє торжество Святкували ви Різдво!