Дівчата,рецепт цих канапок в нашій родині є вже більше як 25 років,походят з Польщі.Може комусь пригодиться на свята.Готується швидко, невеликі затрати,смачно,ну і калорійно.
1 батон(вузький)
4 яйця сирі.
2 яйця варені.
1-2 огірки свіжих
1-2 помідори.
2 ст.лож.майонезу.
1 зубчик чоснику.
кусочок ковбаси.
зелена цибулька.
Батон порізати не дуже тонко,яйця збити вилкою в посуді,посолити.Нарізані канапки мачати в яйця і жарити в малій кількості олії,до золотистого кольору.Викладати на паперове полотенце,щоб лишній жир забрати.
Майонез розмішати з чосником і намазати канапки тонким слоєм.Зверху покласти,кусочки невеликі огірка,помідора і ковбаски, затерти яйцем(тертка дрібна).Посолити,посипати зеленою цибулькою.
І другі варіанти,це коли нема ковбаски,робіть просто з овочами.
Або шпроти,квашений огірок,помідор свіжий.Якщо красиві шпроти то можна покласти цілий,якщо мають не дуже вигляд,вилкою розімніть.Робіть маленькі канапки,на два укуси.З одного батона у мене виходить 30-35 канапок.І перед затиранням яйцем, ліпше розкласти канапки тісно на тарілки на яких будете подавати.Робіть канапки в день гостини,вчорашні пожарені вже не такі ніжні,їх швидко робити.