Теж хочу вставити своїх "п"ять копієчок"хоч маю і невеликий досвід.Моя мала теж недавно хворіла і мала таку високу темпаратуру.Я клала їй свічечку,але то надовго темпаратуру не збивало.І при цьому в хаті було дуже тепло.Потім я відкрила в вікно,щоб в хаті стало прохолодніше і в малої темпаратура потрохи спадала.Звичайно багато давати дитинці пити.В нас така темпаратура трималася 3 дні.
--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.
моя тобі порада , провірено в моїй сім"ї- купи в аптеці розчин люголя. Намотяй на палець стерильний бинт і добре вмокай його в люголь, але так добре. Тоді змасти горло як зможеш але потім дитині не давай нічого пити і їсти хочаб з 30 хв. А ще до тої процедури тоже не їсти щоб не було рвотного рефлексу.Можеш робити так 2-3 рази на день залежить від стану. Люголем ти змиєш гнійний наліт, зразу спаде температура.Поміж тим давай фарингосепт чи ефізол. Ну і багато теплого пити, а ще йодну сітку на шию. Виздоровлюйте
Антибіотки вбють заразу, а полосканням пробки виполосковуєш. Йогурт, щоб мікрофлора не збилася.Подивись ще на сайті доктора Комаровського.
Олесічка.З ангіною жарти погані, маємо в своїй сім"ї не досить приємний досвід.Ускладненьня які вона залишає страшні.Тут треба бути на постійному звязку ,можливо телефонному з лікарем.Підтримую Подоляночку стосовно Комаровського багато порад його стали нашій сім"ї корисними не раз.А ми з дівчатами давайте помолимось за здоров"ячко дитини. Боже, для Тебе все зростає, від Тебе отримує міць, простягни, Господи, правицю Свою над нашою дитиною, що захворіла. Нехай наповниться здоров'ям і силою, нехай дійде до повноти благодаті, щоби з вдячністю служила Тобі по всі дні життя свого.
Боже милосердний, Ти визначаєш обов'язки Ангелам і людям: благаємо, учини, щоби на землі життя нашої дитини стерегли ті, котрі служать Тобі на Небі. Во ім'я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь
лесик-лисик, Виздоровлюйте швидше!!!!!!! Радити,чим лікувати,я не можу, в нас проблем з горлом ніколи не було....а от в сестри меншої-завжди.То я знаю,шодобре їй допомагав Біопарокс і глюголь....але то індивідуально...А температуру малому збивала завжди свічечками,то нас тримало,але і такої високої температури не було...А щодо оцту......ну не знаю,не знаю.....я та ніколи не робила....Завжди даю багато пити і провітрюю кімнату.В Комаровського є цілих 2 випуски про температуру,зокрема про шкідливість оцту....але... Та й взагалі,мені здається,кожна мама,тимбільше,якшо проблеми з горлом часто,відчуває,чи правильне лікування,чи воно допомагає....Того,не слухай нас,можеш хіба прислухатись
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
galalviv Подоляночка Tatiana Тереза oksenya75 nata.romeo Ярка[ Ірка-Шкірка maryana muzarom Ксенічка Roksolana vika Дівчатка дякую за пораду, температуру збили, на сьогодні вона вже хоть грається ,а не лежить в кроватці, лікар приїжав , сказав робити те саме, а завтра в поліклініку іти.
Господиньки, вітаю! Потребую вашої допомоги і поради. Вчора мій маленький синочок вдарився і на сьогодні у нас над оком зробився синяк. Я прикладала холодне до місця удару, а більше нічого не знаю, що робити. У неділю нам 1 рочок, так хочеться, щоб виглядав без "прикраси" на обличчі...
--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!
tay, Є така мазь Експрес синяк, вона знімає посиніння і з матуючим відтінком. Чоловіка на футболі вдарили, то дуже допомогло. Але там чим швидше помастиш, тим краще. Порадься в аптеці, бо це дитина, щоб не було якоїсь висипки.