Рецепти

Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |

логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?

Рецепти

Відповісти
 Швидка допомога.
Яруська
22 жовтня 2010 10:13
Повідомлення #161

Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар

Бали: 1174
Цитата: нетік
МАЗЬ З БДЖОЛИНИМ ВОСКОМ.

Про цю мазь знаю давно, колись вичитала в газеті "Бабушка" і навіть пробувала її зробити сама. Скажете - не можна довіряти таким газетам? Можливо, і не всім її рецептам варто довіряти, але після публікації в наступних випусках газети було дуже багато вдячних відгуків про цю мазь. А тим більше - всі компоненти натуральні!
Дякуємо, нетік! winked a0a
Перейти на початок сторінки
gutka
9 листопада 2010 08:40
Повідомлення #162

Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408

Бали: 7223
распознавания симптомов инсульта

КАК ЭТО СЛУЧАЕТСЯ:
Во время отдыха на природе женщина споткнулась и упала — она заверила всех, что с ней все хорошо (друзья настаивали на вызове скорой помощи), что она просто споткнулась о камень, т.к. еще не привыкла к своей новой обуви. Она продолжала наслаждаться отдыхом несмотря на то, что казалась несколько «не в себе»…

А вечером позвонил ее муж и сообщил, что жену забрали в больницу (в 6 часов вечера ее не стало). Во время пикника, как оказалось, у нее случился инсульт.

Врач-невролог впоследствии заявил, что если бы он мог добраться до пострадавшей в течение трех часов, то полностью устранил бы последствия инсульта.

Три основных приёма распознавания симптомов инсульта (УЗП):

У — Попросите пострадавшего УЛЫБНУТЬСЯ.

З — Попросите его ЗАГОВОРИТЬ.
Попросить выговорить простое предложение. Связно. Например: «За окном светит солнце»

П — Попросите его ПОДНЯТЬ обе руки.

Внимание — ещё один способ распознать инсульт (помимо вышеупомянутых): попросите пострадавшего высунуть язык.
Если язык кривой или неправильной формы и западает на сторону, то это тоже признак инсульта. Если Вы отметили у пострадавшего проблему с выполнением этих заданий, немедленно вызывайте скорую и опишите симптомы прибывшим на место медикам.

PS. Кардиологи уверяют, что каждый, кто разошлет этот текст 10 людям, может быть уверен: по крайней мере одну жизнь он спас.
Майя Шутенко
9 листопада 2010 09:06
Повідомлення #163

Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835

Бали: 163
Дівчатка!
Щойно прочитала рецепти мазі на основі бджолиного воску-дуже гарний і корисний перепис.
Маю схожий,як у Світланочки-Lana,(книжка "Золоті рецепти народних цілителів"2002р), тільки до основних складників входить "сітка",нутряний жир свинячий.Її треба розтопити на водяній бані ,а потім додати віск і живицю.Все варити на повільному вогні,помішуючи-2 години.
Мазь допомагає майже при всіх шкіряних хворобах,особливо ефективно лікує чиряки і застарілі вугрі.
Перевірено на практиці.У моєї знайомої були вугрі,які вона не мола вилікувати навіть у косметичних салонах,а мазь...-виявилась чудодійною!Була вдячна за рецепт. smile
З повагою Майя m05004
gutka
17 грудня 2010 21:11
Повідомлення #164

Досвідчена господиня
  • 68

шось у нас хворіють, хочу розмістити на мій погляд декілька гарних порад від газети ваше здоровя (http://www.vz.kiev.ua/pop/08-07/1.shtml)
Лікувальні заходи, які потрібно застосовувати з першого дня захворювання:

- Якщо відчули, що морозить і з'явились інші ознаки грипу, полиште на деякий час усі справи й залишайтеся вдома. Будьте високосвідомою людиною, "не роздавайте" вірус людям. Хворий на грип є активним джерелом зараження.

- У перші дні захворювання на грип не "хапайтесь" за антибіотики. Вони діють на віруси і до того ж знижують імунітет. Доведено, що введення антибіотиків до комплексного лікування неускладнених ГРВІ збільшує тривалість захворювання на 40%, а іноді й більше. З першого дня обов'язково вживайте противірусний препарат (амізон, арбідол, ремантадин, кагоцел тощо). Вони не дають вірусам можливості розмножуватись і підвищують імунітет (є індукторами вироблення інтерферону в організмі).
Із гомеопатичних препаратів для лікування грипу в аптеках є інфлюцид, комбігрип, афлубін тощо.
Крім того, є ще чудовий рослинний фітобіотик умкалор. Він дуже успішно діє у разі ГРВІ, грипу, бронхіту, ангіни, гаймориту. Умкалор вбиває не тільки віруси, а й мікроби, зокрема золотистого стафілококу, який дуже стійкий до антибіотиків.
Умкалор стимулює імунну систему, запобігає прилипанню мікроорганізмів до клітин слизової оболонки, що й зменшує її запалення. Він нормалізує температуру тіла за декілька днів, зменшує біль у горлі, не має побічної дії. В Німеччині у разі застудних респіраторних інфекцій він вважається препаратом № 1. Протягом року його приймає близько 5 млн людей.
Всі противірусні препарати слід вживати згідно з вкладеною інструкцією до них (читайте уважно).

- З першого дня захворювання рекомендується застосовувати й вітчизняні інтерферони (лаферон, лаферобіон), закапуючи кожну годину в ніс (згідно з інструкцією).
Інтерферон - речовина, яка заважає будь-яким вірусам вселятися в здорову клітину.

- У перші 2 дні краще поголодувати і вживати побільше питва з малиною, калиною, плодами шипшини або чай з липи з лимоном.

- Вживайте всередину аскорбінову кислоту по 250 мг 3 рази на день після їди. Її вміст в організмі під час грипу значно зменшується. Вона відіграє важливу роль в окиснювально-відновних реакціях. Тому є потрібною для поліпшення самопочуття хворого.

- Стежте за температурою тіла, вимірюйте її о 8 та 20-й годині і записуйте. Підвищена температура тіла - це реакція організму на інфекцію. Вона гальмує розмноження вірусів, тому в перші два дні застосовуйте жарознижувальні тільки тоді, коли температура тіла досягає 38,5°С і вище.

Із жарознижувальних ліпше приймати парацетамол, а не аспірин чи анальгін, які шкідливіші для організму (дають більше побічних реакцій).

- У перші 2-3 дні можна вдихати декілька разів на день фітонциди часнику чи цибулі, які згубно впливають на всі віруси.

- Не можна недооцінювати хворобу. Якщо у вас тримається висока температура тіла, дуже болить голова, на мигдаликах з'явився білий наліт, мучить надсадний кашель, утруднене і часте дихання, це може вказувати на ускладнення грипу ангіною чи бронхолегеневими хворобами. Якщо виділення з носа мають жовтуватий чи зеленуватий колір, це може свідчити про розвиток гаймориту чи фронтиту. В цих випадках обов'язково потрібен лікар, який призначить найефективніший антибіотик.

- У разі кашлю (під час грипу він з'являється рано, зазвичай сухий або з невеликою кількістю мокротиння, яке погано виділяється з бронхів) потрібно застосовувати препарати, які розріджують мокротиння і допомагають відкашлювати його. Це амброксол (вітчизняний аналог лазолвану), бромгексин, кофол, бронхіпрет, сироп проспан тощо.
Також є помічними інгаляції з содовим розчином: півтори столові ложки соди на 1 л окропу. Можна робити картопляно-содову інгаляцію: в літровій каструлі зварити картоплю в лушпині й додати 1 ст. л. соди, накритись вовняною хусткою й вдихати випари.

- Харчування упродовж всього захворювання повинне бути молочно-рослинним або вегетаріанським. Варто надавати перевагу свіжим овочам, фруктам, а ще краще - свіжоприготовленим з них сокам.

gutka
7 березня 2011 21:13
Повідомлення #165

Досвідчена господиня
  • 68

маю проблему, яка мене дуже дратує, ось вже багато років поспіль неіяк не можу переконати чоловіка кинути палити...колись давно років 10 назад йому стало погано, він тоді так налякався, що сам перестав курити, а коли звернувся до лікарні - лікар-кардіолог сказав, що у нього здорове серце і він може спокійно курити....від тоді він мені постійно обіцяє, що кине цю шкідливу звичку, інколи навіть декілька днів поспіль тримається та даремно не допомагає нічого........сусід курить - запропонує, а він не може відмовитись....шо робити....звичайно, знаю, що в першу чергу має дуже цього захотіти він сам... а нервую постійно я....як навчитись не звертати на це увагу
laima
7 березня 2011 22:14
Повідомлення #166

Молода господинька
  • 34

Репутація: 46
Група: Відвідувачі

Бали: 332
Цитата: gutka
а нервую постійно я.

Катю , я вам дуже співчуваю. Сама не можу переносити цигаркового диму, нервуюся коли при мені починають палити.Навчитися не звертати увагу на те ,коли тебе травлять димом - не можливо.

Цитата: gutka
лікар-кардіолог сказав, що у нього здорове серце і він може спокійно курити...

це звичайно дуже погано , що лікар таке сказав. Він напевно є близьким другом вашого чоловіка або не дуже " добрим" лікарем.
Коли ми поженилися , мій чоловік теж курив . По молодості я не дуже спочатку звертала увагу, але пізніше це потроху почало нервувати і ніякі вмовляння не допомагали. Але напевно Бог почув мої молитви і одного разу чоловік накурився тухлих цигарок. Йому стало дуже погано: сильно кашляв , тошнило. Я йому співчувала , але в душі тішилася ( так тобі і треба). Коли йому покращало , мій Ігорцьо зім"яв пачку з цигарками і сказав : " Все . Я більше травити себе не буду!" Я спочатку не дуже в це повірила, але пройшло 10 років і мій чоловік не викурив ні одної цигарки і навіть не дозволяє нікому з друзів курити в його машині.
Катю , я вам бажаю такого випадку в житті вашого чоловіка , щоб він так себе полюбив , щоб більше ніколи не захотів травити себе і своїх близьких
Марія БМВ
7 березня 2011 22:40
Повідомлення #167

Файна господиня
  • 51

Репутація: 387

Бали: 894
У мене трошки схожа ситуація була,але не з чоловіком(Слава Богу не курить :smile: ),а з дідусем.Дідусь прокурив все своє життя і то самі сильні,як на мене,сигарети без фільтру,такі як "козак","Прима" і т.д. :crying: Жодні вмовляння з боку дружини,дітей і онуків не те що не діяли,зовсім не брались до уваги і сприймались у штики. :sad: Але в один прекрасний день таки кинув палити добровільно сам,коли захворів і почався страшенний кашель одушливий,його бідненького так затягувало,що важко було за цим спостерігати збоку. :recourse: І відтоді питання з сигаретами вирішилось назаджди і по сьогоднішній день дідусь не курить. :wink: Коли хотілось курити,то він брав до рота різного роду смоктальні цукерки,каже що це йому допомагало і по сьогоднішній день такі цукерочки з хати не виходять. :laughing: Так прокуривши все життя,доля заставила дідуся у 70 років покинути цю негативну звичку(зараз йому 78років),не отравлюючи собі здоров"я і тих,що його оточують.Тож Катю,терпіння Тобі і успіхів у поставленій меті! :m05004:
galina27
7 березня 2011 23:56
Повідомлення #168

Молода господинька
  • 34

Репутація: 133

Бали: 507
Цитата: laima
одного разу чоловік накурився тухлих цигарок. Йому стало дуже погано: сильно кашляв , тошнило

ну це поможе в тому випадку коли чоловік після такого отримує відразу до цигарок а це залежить конкретно від людини. я наприклад знаю людину якій в сигарету підкладали різні капості (кусочки нігтів, лавровий листочок) і він після цього теж кашляв і тошнило і щей як, але нічого через 2 дні курив знову як нічого небуло!
galina27
8 березня 2011 00:07
Повідомлення #169

Молода господинька
  • 34

Репутація: 133

Бали: 507
дівчата може хто знає хто з Тернополя чи там якась дитяча клініка чи центр щоб з маленькою дитиною (8 міс.) пройти обстеження бо в нас вже третій день висока температура яка практично не збивається і наші лікарі незнають від чого то може бути.
Ірка-Шкірка
20 травня 2011 00:16
Повідомлення #170

Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор

Бали: 7250
Хто знає, чим полегшити приступи ларингіту???
Нас з малою прихопило раптом обох - мала і уві сні кашляє - серце крається.
Ми і так сидимо та антибіотиках-сиропчиках-таблетках, ношпа і супрастин не дуже помагають...
Быстрый ответ Відповісти

4 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 4)
Користувачів: 0

Зараз: 26 листопада 2024 07:36

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ

Оголошення

Нове на форумі

Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті

Всього на сайті: 38
Гостей: 8
Користувачі: - відсутні

© 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.

bigmir)net TOP 100