Лікарські препарати-сульфацил натрій ,каплі для очей
щойно все прочитала і бачу дали всі дуже гарні поради. і хочу добавити що на око дуже добрі каплі "Софрадекс". вони дуже добре знімають запальний процес. це я перевірила на своєму малюку. скільки сульфацуилом не капала безрезультатно, а цими за один день легше стало. тримайтесь і виздоровлюйте.
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Ото нарадили тут цілу купу всього, спробуй розберись))) Я ніц не раджу, я лиш кажу, що Я роблю, бо ненавиджу слабувати. Як тільки відчуваю, що організм хоче слабувати на якусь застуду, то купую фармацетрон. П"ю двічі на день(рано-ввечері), він не гіркий, не смердячий, кращий за всі колдрекси і інші..Піднімає за два дні на ноги. Капаю носа, полощу горло, лимон, малинка то вже так..якщо є...Щодо ячменю на оці то я собі просто пробую трошки посмикати за війки...може там якась хоче вирости і не получається? Колись ще, по-молодості то перевязувала чорну нитку на пальцях навхрест, але я знаю чи будеш таке робити?
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
взагалі, я ніколи не стикалась з такою проблемою, ось у сина вперше така проблема а я незнаю що робити....начиталась в неті що це послаблений імунітет і таке інше....ще ж якби прислухався до моїх порад
ой..я тебе прошу...ти дуже слухалась порад мами тепліше вдягатись?
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
А я завжди ,якщо чую що хоче вилазити ячмінь ,то натираю повіку перстнем золотим.НЕ головне перстнем,а головне шоб золотом!І терти треба навідлік,тобто від внутрішньої частинки ока і в бік висків.