Ходили ми нині до хірурга, він сказав шо за 20 років шо робить, не бачив ще щоб дитина так сильно прокусила язик! Така сильно велика дірка.. І не знає, що робити, але думає, шо заживе само. Послав нас до головного хірурга в лікарню. А я ше перед тим хірургом головним пішла до педіатра нашого. Той вроді згодився, шо треба накласти пару швів, але казав шо не буде нічого назначати і шоб ми пішли все-таки ше в лікарню. Там лікар подивився і сказав, шо все буде ок... Нічого не треба робити, хіба їсти легеньке шось. Мастити нічим не треба, нічого шити не треба. Хіба якшо б язик спух і почервонів, аж тоді прийти до них. Ну але то я вже подумала, шо буде в такому випадку, якшо попаде туди інфекція... Я кажу, ну може хоть полокати чимось треба чи шо... Ну і він тоді каже, шо можете полокати після їди фурацеліном. Ну а ше інша дитяча лікарка сказала, що треба мастити синькою. Я купила пюре в баночках малій, а вони такі дорогі, шо жах просто, буду нині сама робити шось... Рот пополокали, пішов он чоловік ше за синькою. Не знаю шось кому шо там вірити, але мене тішить, шо не треба було нічо шити.... хоча може і краще було б зашити...