Хтось тут приєднається до мене ????? - давайте, це дуже цікаве заняття, спробуєте раз - і будете думати, що б то ще зробити )))) Замість подарованої заколки прийшлось заміну робити ))), внесла де-які зміни, і вже мені получається рівніше то все поскладати. Квітку центральну клеїла "моментом", а вже бокові листочки-пістолетом-тримає супер !!! Діти мої щасливі, всім розказують, що в мами нове заняття))) - рекламують мене)))
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
трохи криві,горбаті),але будем далі пробувати),може буде краще)
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
uliana_y,але ж будеш ще, правда - затягує ?! , а краще певно що буде, я своєю останньою любуюсь - на попередню вже і не дивлюся, - теж крива))) Тішуся, що вже хтось приєднався, скоро ще хтось "заразиться"))), он Наталя з моря вернеться))...
galalviv, зробила ще дві,але не можу закинути розмір великий є вконтактах!!Та то страшне)За день 3 квітки))Мала б стрічку робила б напевно ще і ще)
--------------------
--------------------