Дівчаточка, спробувала я зробити квітку - вийшло !!!!!! УРА !!!!! Я така задоволена, це так захоплює і не займає багато часу, щоб зробити таку квітку з мастики, то тре пів дня витратити, а тут - не засікала часу, але набагато швидше. Донечки з садочку прийдуть, а їх сюрприз чекає !, правда треба ще одну зробити, бо в мене ж дві красунечки))) Моя перша робота - хризантема (серединку ще їй зробила не хризантемівську)
Натонька, та бажань в мене багато, ще б лінь кудись прогнати, ну і з часом не дуже. Але дуже мені сподобалось ту квіточку робити, то робила зі стрічки, яка лишилась від тортів весільних - мусіла кудись її подіти )), а тепер лиш би добратись до магазину, то накуплю собі стрічок і буду пробувати ще. Люблю робити таке, щоб швидко результат бачити.
galalviv, а яким клеєм ти ту чічку клеїла??)Можна без пістолету то зробити?
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
uliana_y, моментом звичайним, бо пістолет десь в чоловіка між інструментами, а я чекати не могла, поки він прийде -не могла втерпіти ))) - тримає супер, основне клеїти на основу цупку, щоб не було "живим".
galalviv, Галя, дуже класна хризантемка. Така ніжна-ніжна)))). Квіти в тебе всі суперові, що з мастики, що з тканини. Я вже десь рік збираюсь спробувати, а лінь тут як тут)))) ти. Давай ще щось роби, може я тоді збирусь.
galalviv, Галю ти так мене тими квітами запалила))) я б вже робила,але ніц немаю ні куска лєнточки в хаті,ні клею)Мушу то попробувати.Це мене досить так зацікавило)
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
uliana_y, Та якби не лишилася мені стрічка з тортів, то сама не знаю, коли б спробувала. Але так мені сподобалось те заняття, що сьогодні пішла на 40 грн. накупила стрічок, і , замість торт перемазувати, я стрічками бавилась, тепер до півночі буду тортом бавитись ))). пробуй, то дуже захоплює, маю в планах ще мак зробити, але ще нічого на нього не маю. До речі, сьогодні з тим пістолетом працювала - то тяжко, мені з моментом легше.