Ластівка, я старалась. Вибачайте якщо щось не так) Щиро вітаю вас із святами, що наступають....Хай гарний настрій вас не покидає, в житті хай буде побільше сюрпризів, приємних моментів, і таких подаруночків від Миколайки!
я теж отримала сьогодні посилочку від Іриски і її Миколайчика. Завтра все покажу! ІРИСКО, ДЯКУЮ за подаруночок та шматочок радості , яку ВИ принесли у мій дім
Solka Дуже рада, що тобі сподобався подарунок від Миколая , а якщо шось не так , то не я , то всьо Миколай Дякую тобі за цікаву бесіду за горнятком чаю і за смачну чоколядку
Іринка, все дуже гарне і все неодмінно пригодиться
Цитата: Христя
Solka, ти помітила шо ото шоколадка"Чайка" якоби м"яко натякає від кого то подпрунок Все не просто так.....
Я на цей "знак" відразу звернула увагу - прикольно придумано Дівчата, дуже дякую за вітання! Я також вітаю кожну господиню з подаруночками
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Отже дорога Марічко, щиро вдячна ТОбі за ту радість і хвилини щастя що Ти принесла в наш дім. Ми мезмежно вдячні Тобі за подаруночки, мале ча моя зразу взялась за розмальовку і солодощі, окрема подяка від неї.
Урааааа!!!!! Нарешті! А то я вже почала переживати, що Миколайко десь заблукав))) Марійко, я дуже рада, що подаруночок сподобався!!!!Надіюсь, що невеличкі сувенірчики стануть у пригоді на кухні такій господинці,як ти!!!! Веселих і казкових свят тобі і твоїй сімі
Цитата: Soni
а також , не знаю як точно це назвати, пише Мінутнік, ми вже розібрались як ним користуватись
Це будильничок на кухню. Наставляєш час приготування, і він звенить, коли час вийде)))
я отримала..... Дуже дякую (правда не відкривала, бо зараз знаходжуся на роботі.., а далі біжу до логопеда... тому боюся погубити запчастини ) Але не можу передати свою радість, коли я сьогодні побачила номер деклараці (вся головна біль пропала і робота почала кипіти )
Щиро рада за всіх дівчат, котрі отримали подарунки від Миколая. Звітуюсь, які справи у мене. Те, що мій Миколай запланував відправити у подарунок, зараз у великому дефіциті. Інтернет-магазин обіцяв через 2-3 дні знайти цю річ і нарешті мені прислати. Тому миколайчика для своєї форумляночки я привезу персонально з Москви - так воно швидше буде. Звичайно, в квартиру до неї ломитись не буду, але відправлю поштою - за день дійде. ОТже, моя дорогенька форумляночко, тебе чекає подаруночок на Різдво.
Привіт усім!!! Я прийшла сьогодні хвалитися , отримала свої подарунки!!!! Від кого подарунок я знала , та цікавість розперала....принесла коробку додому, почала розкривати, а там купа подарунків...і все те чого я хотіла. Ось мої подаруночки від нашої Натоньки, за що велике їй спасибі!!!! у пакунку був чудовий новорічний рушничок, молд личка хлопчика, трафарет для бордюрів, пензлики для розмальовування квітів, новорічні серветки, "Новорічний сніг" у баночці, пазлики моїм хлопчакам, і купа цукерків (пропала моя дієта ).
Дорога Натонько, прийми щирі слова подяки, за прекрасні подарунки, за той святковий настрій який вирує зараз у нашій хаті!!! І бажаю Нехай вам засяють Різдвяні вогні! Здоров’я й добробуту в вашій сім’ї! Бажаю, щоб завжди робота була, І щоб раділа вся ваша сім’я. Щоб рік що наступить, Був кращим за всіх, Вам злагоди в домі і в справах усіх!
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Сьогодні і до моєї домівки завітав Миколайчик, і з дуже чудовими подарунками . СМС з номером декларації від Наталі прийшла вже вчора, та й подаруночок на пошті вже напевно був, але не мала вчора часу йти. Сьогодні телефоную у відділення Нової пошти з самого ранку, - кажуть що є моя посилочка . Я відразу пішла забрала, бачу, що з Тернополя, але імя і прізвище чоловіка, на чиє імя була посилка, мені нічого не сказало . А як відкрила - за купою подарунків знайшла листівку з вітанням від Марійки (Soni). Отже дорога Марійко, велике дякую тобі за чудові подаруночки, і прийми від моєї родини також найщиріші привітання з наступаючим Новим роком і Різдвом Христовим!
А в посилочці були ось такі подаруночки:
Чудовий ароматний чай (ми вже з чоловіком посмакували), приправа до страв, розпушувач, чудові силіконофі формочки, крем для рук, іграшка змії, яку доня відразу побігла вішати на ялинку, і це ж зробила санта клаусом, шоколадний набір з цукерок (які також уже прикрашають нашу ялинку), і діда мороза (вже доня з"їла).
Для моєї Анюти чудовий обручик
І ще красивезний піднос
Ще раз Марійко велике спасибі за свято, яке ти зробила для нас у цес чудовий зимовий день