Ой як класно, як приємно що вам все підходить...та чесно кажучи я тут ні причому...в мене старший малий тягнув жереб, от так він вам щасливою рукою понатягав
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
хе-хе, який тут вирує святковий настрій!!! Я подаруночок купила, сьогодні запакую файно і завтра понесу на пошту. Я також сподіваюсь, що моя форумчаночка буде задоволена подарунком! До подарунка я прикріплюю усмішку і гарний настрій
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
А я сьгодні також зустріла Миколая, і чемно попросила шоб передав подаруночок дуже-дуже гарні людині, ну практично майже рідні! обіцяв що саньми швидко доставить, благо снігу он скільки намело! Я маю надію що подарунок сподобахється, бо як взнала адресата то вся сім*я долучилдася до збіки пакуночка, і чоловік і діти доклали руку, тож це все від щирого серця і з великою любов*ю.Єдина проблема наша пошта, та думаю що наші дороги і заметілі не завадять доставити вчасно подаруночок і святковий настрій не зіпсується, бо буде дуже шкода коли всі отримають а одна форумляночка залишиться і буде чекати, Тож чекай дорога людино! подаруночок вже в дорозі!
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
і чоловік і діти доклали руку, тож це все від щирого серця і з великою любов*ю.
так інтригуюче.....і саме цікаво, що вся сім"я сидить на дрімфуді ))
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ластівка, ТО тільки я тут зависаю, ну і діти час від часу екран облизують від тортикіф, а чоловік на то все каже жартома -секта- та як побачив шо пакую подарунок то і він доклав руку так би мовити шоб не зганьбитися перед Україною
доречі дівчатка всі шо ще не відправили подаруночки я тільки сьогодні взнала що якщо на пошті не оцінювати посилку(написати що вона безцінна) типу як у книжковому клубі чи в ейвоні, то вона важатиметься пріорітетною і тому дуже швидко дійде до адресата, бо її не будуть затримувати на перевалочних пунктах(ну шось типу цього) ви ще поспитайте у своїх відділеннях!
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель