Печеня з овочами по - київськи
Потрібно: 500 г свинини або телятини, 5 середніх картоплин, 1 цибулина, 2-3 помідори, 1 невеликий кабачок,1-2 болгарських перчики, сіль, мелений чорний перець, спеції за смаком.
М"ясо вимити, нарізати невеликими шматочками, скласти в гусятницю. Помідори, картоплю, кабачок помити. Картоплю і кабачок почистити. Помідори нарізати крупними скибочками, кабачок і картоплю - крупними кубиками. Цибулю почистити і нарізати півкільцями. Викласти підготовлені овочі до м"яса, посолити, поперчити, додати спеції за смаком, залити 2 склянками води. Накрити кришкою, довести до кипіння, зменшити вогонь і тушкувати до готовності. Смачного!
Рецепт із журналу "Люблю готовить" №9/2012