ЧЕБУРЕКИ
Тісто:3 скл муки
¾ скл води
1 жовток
0.5 чайн ложечки солі
1/3 скл олії
Для фарша:0.5 кг мяса (свинина+телятина)
1 цибуля
Всяка різна зелень
Сіль, перець
Приготування:
1. Жовток покласти в склянку і налити води туди так, щоб вийшло ¾ склянки , додати сіль, все добре розмішати.
2. В просіяну муку влити по - трошки приготовлену воду. Мішати так,щоб мука з водою створила комочки.
3. Потім додати олію і замісити тісто. Якщо воно буде твердуватим – додати трошечки води. Тісто має бути м’яким і еластичним. Воно не прилипає до столу та скалки. Має гарно розтягуватися.Якщо липне - води забагато.
4. Тісто накрити і покласти в холодильник.
5. Приготовити фарш: змолоти м'ясо, додати цибулю, зелень, сіль, перець. Влити у фарш трохи води,щоб він не був сухуватим.
6. З тіста зробити кульки і розкачати їх в кружки.
7. На кожний кружок покласти фарш і дуже добре защипнути
8. Обсмажити з двох сторін. Акуратно перевертати,щоб чебурек не порвався.
Смачного!