-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Моя мала перейшла в 5 клас, то на всі вчителі.. і класна керівничка її назначила головною по догляду за квітами.. Ну там підливати і таке всяке.. Я тут собі подумала, може підібрати якісь квіти, такі щоб легко було дитині доглядати, ну такі, щоб витримали ще ту дитину Щоб не стирчали патики і зверху по одному листочку)) Хотілось би просте і щоб багато листя... І може є якісь гарно оформлені підвіконники, може бачив хто? Може то все в комплексі якось оформити?
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
наскільки я знаю низ від одного кактуса, а верх(оті червоні піпочки) від другого, його по ідеї прищеплюють один на один, я бачила навіть випадок коли нижній проростав крізь верхні оті піпочки, і ріс собі далі, а прищепа росла і розвивалася собі окремо, ніби пояс, правильно тут було зазначено, як паразит
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
Натонька, ми своїм у клас купили вазонок великий із багатьми отворами (дирками) в який можна посадити відразу декілька вазонів, взагалі такі горщички ставлять як вуличні, але їм до класу то сам раз, головне що всі квіти в одному місті, діти не насмітять багато доглядаючи за ними(в на горщик вмістилось 7 вазонів-кущова дифенбахія, банан, монстера, якісь квітучі, і один кактус)
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
Підкажіть, що робити з глоксинією (дзвоники) на зиму, коли вже відцвіла? Читала, що цибулинку потрібно вийняти з землі і в прохолодне місце, чи залишити як є?