Нетік, чудна у Вас квітка. Маєте в хаті таке замилування. А у мене після аномальної жари (в нас в Москві просто лихо було влітку) майже всі вазонки з глузду з"їхали))) П"ять загинуло. А решта всі листочки скинули. Зараз набирають форму. Хочу доїхати до квіткових магазинів - підновити дома асортимент. Найбільше хочу пуансетій кілька - Різдво ж скоро, треба готуватись.
нє, які б сорти калли я не купувала-приносила-дарували - ніц не хоче рости(((. Натунька, дуже ніжна квіточка. Я собі орхідейку купила перецінену, троха відчухаю і цікаво яким зацвіте
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
і я люблю орхідеї, я взагалі дуже люблю квіти, та зараз не маю де багато поставити, бо енший синок любить з вазонів квітки зривати і землю виривати. от приходиться чекати коли він підросте і перестане нищити квіти.
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Я теж люблю орхідеї. Але вони дуже примхливі, наскільки мені відомо. Нетік, моя доня теж дуже любила землю з вазонків вигрібати. У мене юкка дуже велика в хаті була - мусила віддати її чоловіку на роботу, бо ради не було)))
Таааааааааааккк...отут попрошу детальніше мені з тими орхідеями. Хто і як доглядає? Я свої купаю в теплій воді. Ставлю під кран і вперед, стіче і ставлю назад. Мені подарували були на 8 березня і я закохалась у цю квіточку, а осінню купила якийсь перецінений вазончик. сама рослинка гарна, здорова, а якого кольору буде - теж буде подаруночком сюрпризовим
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ластівко, добре робите! а ще краще - під душем покупати, але тепленькою водичкою, має бути приємною до руки, такою ніби трохи захолодною, як для себе. Раджу отут більше почитати, направду, інформації багато, але стисло і ясно :)
Цей текст прихований для гостей. Для його перегляду потрібно зареєструватися.