1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта,діаметр, висота, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
мари4ка, дуже вдячна за підтримку і гарний відгук!!! Дуже хочеться, щоб все було ідеально, але все таки три місяці "відпустки" дали про себе знати)))) Щодо кольорів - то так і було задумано клієнтами, хоча, було б і справді цікавіше зробити ті троянди на контрасті.
нінок, дуже дякую!!!! Хотіли люди саме такі кольори)))) Хоча, на мою думку, торт в світлих тонах завжди легше виглядають. А в моєму випадку і справді - "важка класика"))))
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
мари4ка, всі тортики ідеальні!!!Але коли ти встигаєш їх робити і пекти то всьо???
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
нижній - Циганська дорога, далі - шоко коржі з шоколадно-сметанковим кремом, Три бажання і верхній - Сакура. Біла мастика - ММ, шоколадна - покупна.
оце так пророблена робота, всі пляцки неймовірно смачні, це стільки потрібно праці аби все це на раз спекти, перемазати і ще й прикрасити, бджілка-трудівниця
мари4ка, ти можеш проводити майстер-класи, захоплююсь твоєю майстарністю
uliana_y, Улянко. нічка доооовга)))))) gutka, Катю, дуже дякую, приємно,коли тебе хвалить досвідчена господиня))) Дівчатка дуже всім дякую за плюсики в репутаціЇ
дуже гарний тортик,кращий за перший,більш вдале поєднання фотографій і прикрас ,і взагалі Ви молодець-треба було добре попрацювати,щоб те все гарно зібрати до купи