Привіт , дівчатка! Добралась трохи до компа.
Цитата: KotMarta
торт "Солодке серце "
Гарно , цікаво і стильно, навіть ДУЖЕ СТИЛЬНО. Завжди мені подобаються такі собі " веселі тортики"- це коли дивишся на них і посміхаєшсі відразу від приємних вражень.
Цитата: мари4ка
Весільний з орхідеями фаленопсіс
Весільний в вежевих тонах,
Весільний з орхідеями цимбидіум
Що сказати, немає слів...

Всі торти гарні , різні і мають " свою ізюмінку" , дивлюсь- аж страшно , скільки то роботи... Я один роблю - і мені капець , а тут стіко красоти і всі великі. Марічко , підкажи будь ласка, -на орхідеях тих фаленопсіс то всередині та фіолетова пімпка то купована мастика чи роблена? ( дуже колір гарний і яскравий.)
Весільний в бежевих тонах- дуже гарний торт, квіти так гарно зроблені і основне розміщені на тортику ідеально + стрічка гармонує , супер ніжно то все разом виглядає.
Цитата: Pito4ka
Торт з шоколадними трояндами
Вікуся , тортик гарний і все класно задумано - просто мені здається, що трошки може кольора треба було інші підібрати (маю на увазі коричневий) і було би яскравіше. Біло - коричневі торт + троянди то є" класика жанру" і торт завжди гарно виглядає, я просто сама "трохи побоююсь "того коричнового кольору- для мене він важкий у роботі і треба з ним акуратно при поєднанні з іншими кольорами. А тортик всерівно гарний і акуратний, виглядає ефектно, молодчинка !