1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта,діаметр, висота, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Привіт, дівчатка! Кому не встигла написати коментарі- вибачте Нінка, з понеділка поправлюсь і всі темки перегляну , бо зараз з часом обмаль і далі хворіємо... В мене весільний " З пташками" , то не основний для нареченоі , а другий в подарунок від хресноі мами, того я сказала,що фігурки ім негоже на тортик, бо в нареченоі буде свій. Низ - тоненькі коржі+ прослойка кокосова з гавайського+ легкий ганаш на марскапоне багато+ ананас консервований , верх- типу пяноі вишні, тіко бисквітні коржі, ММ , ММ+ЖМ , 7 кг з мастичною підставкою. Даю 2 фото, бо там є з підставкою, а я все рівно ще добре сфоткати не вмію. Ідея з пташками взята з англ. журналу.
Весільний із синіми фантазійними квітами 6 кг. Шоколадні коржі + шарлот. ММ. Розпис айсингом Дизайн нареченої. Люблю такі торти, над якими працюється легко))))
я з своїм першим весільним.ваги не знаю.клас.бисквіт,шок.бисквіт,міні-безе,крем шарлотт,арахіс.як завжди у мене проблеми з мастикою,чогось здувається,може хтось знає чого?
Ваги не знаю, клас. бісквіт, масло зі згущонкою, покрито ММ фігурки - ММ+ЖМ. Намучилась трохи з фігурками молодих, і всетаки не задоволена тим, що вийшло. Тому чекаю на вашу критику!
Вибачайте за якість фото, фотооапарат поломався , тому робила на телефон