Тут виставляєм незвичайні і нестандартні торти у вигляді різних предметів: сумочки,гаманці,мішки з грішми,бочівки з ікрою,музичні інструменти,чоловічі сорочки,а також з туфельками і різними обемними формами.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Мій "вистраджанний та вимучений" торт "Діжечка з ікрою" Спочатку все йшло добре, коли взялася за ікру, почалися справжні випробовування. Вже не вперше роблю ікру, заняттяя цікаве, а сьогодні намучилася - пакетик желе розвела в 100 г води і додала ще чайну ложку желатину, олія була в морозилці цілу ніч, поки капала шприцом все начебто добре, а тільки починала на сито висипати, ікринки перетворювалися в однорідну масу. То у мене получилася якась мята -перемята ікра. А до того всього щей світла небуло аж 3 години. Ну все, капец думаю, мені і моєму тортові. Перехвилювалася... І результат, ікра страшна, надпис - розмитий та непонятний. Робою взагалі незадоволена. Вирішила, що такі торти потрібно робити коли стане холодно. Вибачайте за "много текста", наболіло + дві не доспані ночі...
Іриска, По фото не дуже видно, що вона перем'ята. Досить не погано виглядає тортик, квіточка класна, єдине я б її на стебельці зробила. А з ікрою в мене теж були конфузи, добре що той тортик для свекра робила. Вона в мене трималась тільки в холодильнику, а витягуєш зразу починала танути. Я грішила, що то на мастику желе не можна ставити, а воно хто його зна. Так що ти не переживай сильно в усіх бувають такі випадки, звичайно б хотілось їх поменше))))
Дуже професійний чумайдан,"+"не ставиться шото за фігня така,вчора вночі зайшла в інренет з телефону до нас на дрімфуд,я в шоці,все нормально всіх є "+"...такшо чикайте від мене"+"буду через телефон,а там така мала швидкість,боки ту сторінку відкриє то можна купу роботи переробити
Мій "вистраджанний та вимучений" торт "Діжечка з ікрою" Ірусю,ти собі не уявляєш,як ми тебе розуміємо,зараз в жару хоч замовленнь не бери просто страх якийсь,бочечка вийшла ,гарна а тошо з ікоою ....то ским не буває...не засмучуйся забудь.як страшний сон
як ми тебе розуміємо,зараз в жару хоч замовленнь не бери просто страх якийсь,бочечка вийшла ,гарна а тошо з ікоою ....то ским не буває...не засмучуйся забудь.як страшний сон