Тут виставляєм незвичайні і нестандартні торти у вигляді різних предметів: сумочки,гаманці,мішки з грішми,бочівки з ікрою,музичні інструменти,чоловічі сорочки,а також з туфельками і різними обемними формами.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
"Торбинка для себе", 2 кг, "Кучерявий хлопчик", шм "Чемодан з євро", 2,300, горіхові коржі+ заварний крем, шм. Ці торти робила ще восени, але не була готова "морально" показати
Іриска, Як на мене тортик виглядає чудово. Якщо і є якісь недоліки, то я їх не бачу. Трошки більше б фото. Єдине, то мені просить більше золотої фарби, щоб було багатше, але розумію, що не у всіх вона є. А так чудово, тортик і десерт з фруктів в одному, тре собі взяти на замітку, скоро в свекра День народження.
Трошки більше б фото. Єдине, то мені просить більше золотої фарби, щоб було багатше, але розумію, що не у всіх вона є.
Дякую! вже змінила фото на більше. Я також планувала обробити ріг золотою фарбою, але не вистачило, а на нову як завжди грошиків не має. Маю тільки срібний кандурін, то вже тицяю його куди треба і не треба. Торт робила на прохання подруги, то вона залишилася дуже задоволена.
Дозволю собі вставити своїх п'ять копійок. Тортик дуже гарний і акуратний, але як на мене, вартувало б кінець зробити більш тоншим, а біля фруктів ширшим. Бо так він мені шось більше рогалик нагадує