Тут виставляєм незвичайні і нестандартні торти у вигляді різних предметів: сумочки,гаманці,мішки з грішми,бочівки з ікрою,музичні інструменти,чоловічі сорочки,а також з туфельками і різними обемними формами.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Гарний, симпатичний тортик , приємні кольори, тільки не ображайся - я чогось зразу подумала, що то для жіночки якоісь тортик. Бо туфелька доросла , а дивлюсь на 9 рочків тортик, може би іі дитячою робила би , без каблучка. Але то індивідуально , то моя думка, а всі ми маємо різні смаки. Туфелька тортику не мішає, бо сам гарно виглядає.
То сама іменинниця хотіла таку туфельку, бо бачила як я колись робила вже такий тортик. А як відомо: бажання клієнта-закон!)))))) Зі своєї сторони, я радила і показувала інші тортики, більш дитячі (бо також вважаю, що така оздоба більше підходить для дорослої панянки)та Іринка аж засмутилась, бо думала, що я не хочу їй зробити туфельку)))))) так що прийшлось робити її...
--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!
lenameln, Цікавий тортик, бери і носи)))) Я б правда, напевно, ще щось спереду при ліпила, ну але то вже моє бачення. Тортик дуже майстерно виконаний!!! musya, А в мене в всіх є репутація, дійсно якесь чудо.
Дівчатка,дякую! Яілатан,Я б правда, напевно, ще щось спереду при ліпила, ну але то вже моє бачення. то каска для інженера- монтажника вона така насправді.
То точно , а я щось навіть не подумала, що маленька клієнтка теж може мати своі "вимоги " до тортика... Звиняйте , а я тут зразу зі своіми зауваженнями. В мене зараз замовлень немає, то я до людей"пристаю" зі своіми зауваженнями.
нінок, дякую за похвалу, я щось і не думала що та корзина викличе стільки емоцій і похвал, дуже рада що всім сподобалась. Коли віддавала торт, то знайомі питали як я торт запхала в кошик і як його витягувати, і таке буває.. А корзину плела прямо на торті по принципу МК Нетік по плетінню корзини з полосок.