Тут виставляєм незвичайні і нестандартні торти у вигляді різних предметів: сумочки,гаманці,мішки з грішми,бочівки з ікрою,музичні інструменти,чоловічі сорочки,а також з туфельками і різними обемними формами.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Торт "Білий чУмайданчик з доларами" . Всередині кавовий з фініками, апельсиновий бісквіт, крем карамельний + горішки, сирний +апельсини, пропитка - апельсиновий лікер. ШМ, вафельна картинка. Ваги не знаю, бо то подарунок на д/н.
але скільки ж то часу пішло, щоб стільки троянд накрутити
дякую, що хвалиш , але я з квітами поки що на ВИ , то була для мене добра вправа. А ліпила то все десь 3 год максимум, і то відволікалась на всяких гавриків
Сова дуже-гарна,ОЧІ -такі як живі тож треба вміми так гарно зробити(я спочатку подумала шо то для якогось професора чи вчителя- як символ мудрості-а то на 2 рочки то трохи здивована)