Тут виставляєм незвичайні і нестандартні торти у вигляді різних предметів: сумочки,гаманці,мішки з грішми,бочівки з ікрою,музичні інструменти,чоловічі сорочки,а також з туфельками і різними обемними формами.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Виставляю свою бочку на ваш осуд-трохи вона кривенька,дошки в ній не сходяться,але нічого ікра невтікне ,ну шо зробити,такий з мене майстер по дереву торт ''Бочечка з фальшивою ікрою'' -бісквіт з персиками вага 2,500 покриття ММ,галяретка.
Олька-парасолька, Майстер з тебе по дереву нормальний. А саму бочечку, як на мене варто було б трошки темніший колір зробити, краще було б видно прожилки дерева, або, якщо є спробувати пофарбувати трохи зверху сухим барвником. Ну і ікра мені трішки зачервона, але моя перша взагалі втікала з торта річечкою)))
Яілатан, Дякую за підказки,а так як я тільки початківець то професійних сухих красок нема (хоча дуже хочется),а з ікрою то в мене взагалі була катастрофа наморозила я олії капала по-трошки,а вона не ікринками робилась,а злипалася чи то може в мене олія небула дуже замерла чи ше шось незнаю ДЯКУЮ ВСІМ ЗА ПЛЮСИКИ